Здравейте .Неотдавна си закупих Хай Джек -150см.Някъде във форума бях чел едно мнение,че преди да си закупиш нещо такова първо трябвало да си мериш колата дали ще го събереш
.Но аз реших,че по удачно е ако ти потрябва в реална ситуация по-дълъг Джек да го имаш и той да ти помогне ,отколкото да си закупиш по-къс щото нямало място в багажника и в един момент да се чудиш какво аджаба да правиш сега.А място винаги ще се намери.Ето вижте какво решение намерих.След като вече бях щастлив собственик на 150см Джек,аз започнах да оглеждам Нисана къде мога да му намеря място.Значи мястото трябваше да е такова,че хем да е вътре в колата/за да не е изложен на атмосферните влияния,и да не се налага постоянно да го качвам на багажника и да го свалям/,хем обаче и да не ми пречи защото все пак Патрола е къс,и не на последно място да бъде достъпен и отпред и отзад и лесен за изваждане и в най тежката ситуация.Мерих,струвах ,чух мнения /някои от които ..."ами отрежи го малко"...сякаш не можех просто да си купя по-къс/,и накрая взех според мен най-правилното и функционално решение.

Както се вижда от снимките 150см. Джек се събира в късия Патрол точно до мимлиметър.Мисля,че мястото му е много удачно първо по причина ,че не пречи нито за товарене на багаж, нито на пътниците на задната седалка.И второ може да бъде изваден много лесно и отпред и отзад при нужда/пробвано веднага/.Дефакто крика монтиран по този начин заема едно пространство в купето,което е неизпозваемо.Надявам се да съм бил полезен на някого от вас.Поздрави.

Както се вижда от снимките 150см. Джек се събира в късия Патрол точно до мимлиметър.Мисля,че мястото му е много удачно първо по причина ,че не пречи нито за товарене на багаж, нито на пътниците на задната седалка.И второ може да бъде изваден много лесно и отпред и отзад при нужда/пробвано веднага/.Дефакто крика монтиран по този начин заема едно пространство в купето,което е неизпозваемо.Надявам се да съм бил полезен на някого от вас.Поздрави.

Коментар