Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Террано 2 - още едно попълнение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Террано 2 - още едно попълнение

Явно трябва да проверя лампите по таблото.
    И още един въпрос:има ли електрическа гориво-подкачваща пампа в резервоара или е с механична?

Коментар

Няма никаква помпа в резервоара.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Няма никаква помпа в резервоара.
        Мерси за отговора.

Коментар

Честито! Много безаварийни километри.
          P.S. Извинявай за забележката, обаче в българския език не съществува дума,която в множествено число да завършва с "Й"
          0884 987 137
          В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Първоначално публикуван от andrew Преглед на мнение
            Мерси за помоща.В тази тема видях как е решен проблема :http://www.offroad-bulgaria.com/show...95#post1928395
            Честита придобивка и от мен.Много безаварийни километри ти желая и то на интересни и труднодостъпни места!
            П.П. Тъкмо щях да ровя да ти пускам линк как аз реших проблема/просто с по-дълго маркуче/, но видях че ти си намерил къде съм споделил в моята тема за този проблем.
            Поздрави!
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от zemooo99 Преглед на мнение
              Честито! Много безаварийни километри.
              P.S. Извинявай за забележката, обаче в българския език не съществува дума,която в множествено число да завършва с "Й"
              Мерси,а за "й" ще се поправя

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                Честита придобивка и от мен.Много безаварийни километри ти желая и то на интересни и труднодостъпни места!
                П.П. Тъкмо щях да ровя да ти пускам линк как аз реших проблема/просто с по-дълго маркуче/, но видях че ти си намерил къде съм споделил в моята тема за този проблем.
                Поздрави!
                Мерси колега,за маркучето даже мисля,че може да стане и без да обръщам уестгейта наобратно,но ще пробвам.

Коментар

Мерси колега,за маркучето даже мисля,че може да стане и без да обръщам уестгейта наобратно,но ще пробвам.
                  Мисля, че е по-добре да го обърнеш, защото мястото е твърде малко и под голям ъгъл.ако остане така, според мен рискуваш да се прегъне маркуча повече и да не работи уестгейта коректно.Ако можеше...вероятно нямаше да си играя тогава да го обръщам.
                  Да не говорим пък и за много по-лесния монтаж/демонтаж в обърнато положение в последствие!
                  Поздрави!
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Не обръщате уейстгейта наобратно. Обръщате актюатора му, тоест това, дето го отваря и затваря. Самия уейстгейт е в горещата част на турбото, и представлява клапа, която при отворено положение пропуска изгорелите газовете да минават без да въртят турбото.

Не виждам и велика опасност от прегъване там, ако се монтира подходящ маркуч. В краен случай - взимате оплетка (пружината) от жило на спирачки за колело, вкарвате я в маркуча, и както и да го огъвате - никога няма да се прегъне така че да затвори прихода на въздух към актюатора. Мен лично монтажа с 2 педи маркуч не ме кефи.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Смених въпросния маркуч без да обръщам актюатора,ето как се получи:
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140815_165512.jpg
Прегледи:1
Размер:165.8 КБ
ID:5605298Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140815_165519.jpg
Размер:138.4 КБ
ID:5605300,надявам се да няма проблем,че е по-дълъг маркуча.Вижда се на снимките,че от картерните газове се омаслява отпред на турбото.Проблем ли е това?

Коментар

Омасляването се оправа като смениш опръстенчето там. Всички, на които не е сменено, го правят това.

За другото - ей-така на прима виста предполагам че тоя маркуч ще се удърви супер бързо - това е изходящия колектор все пак. Дължината не е проблем за функционирането, ама в случая е ненужно дълъг според мен.

Коментар

Омасляването се оправа като смениш опръстенчето там. Всички, на които не е сменено, го правят това.

За другото - ей-така на прима виста предполагам че тоя маркуч ще се удърви супер бързо - това е изходящия колектор все пак. Дължината не е проблем за функционирането, ама в случая е ненужно дълъг според мен.
                          Това е временен вариант докато намеря същия или подходящ маркуч с извивка.За това О-пръстенче ли говориш?Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG1319.jpg
Размер:116.4 КБ
ID:5605302

Коментар

...За това О-пръстенче ли говориш?
                            Ахъм!

Коментар

Ахъм!
                              Тия дни ще му дойде реда.Мерси

Коментар

Да се похваля,че днес си натегнах торсионите,резултата е около +5см.Притесняваме само дали не се е увеличил ъгъла на каретата много и горния носач е почти до ограничителния тампон.
                                На снимките по-долу се вижда.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00867.jpg
Размер:163.2 КБ
ID:5613459Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00865.jpg
Размер:90.8 КБ
ID:5613460Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00861.jpg
Размер:62.2 КБ
ID:5613461Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00862.jpg
Размер:118.7 КБ
ID:5613462Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00864.jpg
Размер:129.1 КБ
ID:5613463Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00868.jpg
Размер:157.7 КБ
ID:5613464отзад клекна и мисля да слагам подложки 5см.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00860.jpg
Размер:132.4 КБ
ID:5613465и едни фарчета за капак Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00866.jpg
Размер:122.4 КБ
ID:5613466

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X