Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Террано 2 - още едно попълнение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Террано 2 - още едно попълнение

Да се похваля след малко чудене и консултаций с колегата Спарки(за което му благодаря) се сдобих с тази машина 2,7tdi 98г.:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140803_180820.jpg
Прегледи:1
Размер:226.5 КБ
ID:6065201Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140803_180753.jpg
Размер:298.0 КБ
ID:6065202.Като цяло съм доволен,навъртях близо 300км вече,само дето се клати малко в повече,но явно е заради маслените амортисьори.
    Имам няколко питания:
    Може ли да му сложа подложки на пружините(от колегата Скорпион)без да сменям амортисьорите?Ще имат ли ход или ще окъсеят?
    Скъсано ми е ето това маркуче на турботоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:20140803_180507.jpg
Размер:202.0 КБ
ID:6065203.Сложил съм някакво друго за временен вариант,но се получава много голяма чупка и се прегъва,това предлага ли се изобщо като резервна част защото търсих по магазините,но с такава извивка няма никъде.
    Струва ми се,че държи високи обороти Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140803_180606.jpg
Прегледи:2
Размер:88.6 КБ
ID:6065204.Нито ги дига нито ги сваля,това са му постоянните.Незнам дали ли е нормално.

От: Террано 2 - още едно попълнение

Честито колега. Много да те радва машинката
    Nissan Terrano 2.7 TDi
    ----------------------------
    Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Честито и от мен. Много безаварийни. Наистина може да са малко по-ниски оборотите.

Коментар

Честито. Да те слуша и радва Теранеца. И много безаварийни километри.
        Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

Честито колега, дълга и безаварийна- джипчето изглежда доста добре. Тъй като и аз искам да си взема същото, можеш ли да споделиш за колко го взе? Ако според модераторите не е уместно да се пишат такива неща във форума, може на лични

Мерси,
          Nissan Terrano II 2.7TDI

Коментар

Честито и със здраве да го караш.
            Маркуч поръчвай от Патрол фен,а оборотите да,наистина са малко височки.Трябва да са около 750,а твойте май са към 900.
            Като гледам май е къса база,чел съм че им слагат пружини от дълги и отзад заспива.
            "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
            0878739299

Коментар

Маркучето за охлаждане или за въздух е, и къде се намира? Плясни една снимка на мотора и ми посочи със стртелка къде е, моля.

Подложките са суромашки тунинг, с всичките последствия от това. Правилния подход е смяна на пружините и амортисьорите, най-добре в комплект (от TrailMaster съм доволен за отзад) Иначе всичко може - но от снимките не мога да преценя в какво състояние му е окачването. Ако ще го връщаш до заводската височина - нови амове не ти трябват. Ако ще ги вдигаш повече - може и да ти трябват, в зависимост от това колко ще го вдигаш.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Дълга база е.Въпросното маркуче е от турбината към уестгейта.А относно повдигането първоначално ще е с подложки отзад и натягане на торсионите отпред.Сигурно и фланци ще трябва да сложа за да се подобри страничната устойчвост.

Коментар

От турбитана към уейстгейта няма маркуче, а шангичка. Маркуча е от след турбината към актюатора на уейстгейта, или поне това маркуче, за което се сещам. Няма как да погледна сега.

Ама, да не ти пука. Просто вземи някакво, дето не се сплесква прекалено при огъване и е с подобен вътрешен диаметър. Там има максимум един бар налягане, така че по нялагяне не е критично.

Другия вариант е да си го намериш като номер на nissan4u.com (без www), и да питаш "patrol fen" дали може да ти го достави.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    От турбитана към уейстгейта няма маркуче, а шангичка. Маркуча е от след турбината към актюатора на уейстгейта, или поне това маркуче, за което се сещам. Няма как да погледна сега.

Ама, да не ти пука. Просто вземи някакво, дето не се сплесква прекалено при огъване и е с подобен вътрешен диаметър. Там има максимум един бар налягане, така че по нялагяне не е критично.

Другия вариант е да си го намериш като номер на nissan4u.com (без www), и да питаш "patrol fen" дали може да ти го достави.
                    Мерси за помоща.В тази тема видях как е решен проблема :http://www.offroad-bulgaria.com/show...95#post1928395

Коментар

Честито.Пък за оборотите не вярвай много на обортомера докато не ги прочетете в реално време-трябва да са 725-730.

Коментар

Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнение
                        Честито.Пък за оборотите не вярвай много на обортомера докато не ги прочетете в реално време-трябва да са 725-730.
                        И аз така си мисля защото скоростомера показва с около 10-15км отгоре,възможно е и обортомера да лъже.

Коментар

Първоначално публикуван от andrew Преглед на мнение
                          И аз така си мисля защото скоростомера показва с около 10-15км отгоре,възможно е и обортомера да лъже.
                          Скоростомера съвсем нарочно показва 10-15км отгоре. На всички. При оборотомера не би трябвало. И моя има малка разлика спрямо това, което се чете от компютъра, но надолу, и то при високите обороти.

Коментар

Да попитам също има ли индикация(лампа) на таблото за включени габарити,къси светлини,халогенни и светлини за мъгла,защото единствено ми свети лампа за дългите.

Коментар

За халогените и за дължите има. За останалото - "индикацията" е пуснатото осветление на таблото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X