Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете моля за избор на гуми. Коя точно да избера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помогнете моля за избор на гуми. Коя точно да избера?

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
    Първата зима (евентуално и втората - зависи как, колко и къде караш) са добре и като за АТ държат прилично. Проблема е, че каучука който се използва при Гудридж е доста твърд по-принцип (благодарение на това гумата е изключително здрава и износоустойчива) и след 1-2 лета се опичат на горещия асфалт и при ниски температури се държи като пластмаса (този проблем го има малко или много при всички АТ-та с изключение на Дуратрак на Гудиър, но пък те свършват много бързо, заради по-мекият каучук...). Аз карам с такива и съм доволен много.
    +1 за Дуратрак на Гудиър
    зимата в Северна България - и зимни
    в Южна - ако има зима въобще повече от 4 седмици - и всесезонните на Пирели или Континентал вършат превъзходна работа
    те пък не стават за черно
    зависи къде и колко караш на черно
    Последно редактирано от ivied; 11-06-14, 20:12.

Коментар

sparkybg, точно за лифта исках да се видим, ама...
      Иначе ivied, за марка/модел, вече съм решил. Не търся идеални зимни гуми.
      Последно редактирано от vladdark; 11-06-14, 19:59.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Пипват се предните калобрани от вътрешната им страна. Желателно е и лек лифт, ама мисля че не е задължително, ако останеш с оригиналните си джанти.
        Бих добавил и евентуално леко подрязване на пластмасата в долния край на предната броня.
        П.П.То разстояние от гумата до пластмасата има доволно, ама виж колко ти е разстоянието при завой от гумата до калобрана и съответно до предната броня
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
          Бих добавил и евентуално леко подрязване на пластмасата в долния край на предната броня.
          С оригиналните джанти няма нужда. Макар че не пречи де - по-малко кал се събира там като са подрязани. Моята от едната страна я резнах на първия събор на Приморско по необходимост - метнах се в един трап на трасето и понамачках броната, та взе да опира там. После като си оправях бронята подрязах и от другата страна, да е симетрично.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз се спрях на средния вариант за гуми 30/9.5/15 динамиката според мен се запази и разхода на гориво според натискането на педала на газта също,това на заводско изпълнение.Е минах на реглаж на предница.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X