NISSAN TERRANO 2 99г. дълга база светнаха постоянно стоповете.Спирачният педал е с две стоп машинки,при извадени букси от стоп машинките стоповете си светят.Предполагам някъде има затопени кабели и постоянно ми подават ток.Някой ако имал същият проблем нека го сподели.Предварително благодаря за което.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Постоянно светят стоповете на NISSAN TERRANO 2 99г.дълга база.
Свий
X
-
От: Постоянно светят стоповете на NISSAN TERRANO 2 99г.дълга база.
Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеПървото което ми идва на ум като въпрос е светят ли като си изгасил фаровете? Ако не, значи вероятно взимат от габаритите някъде.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ПЕТКОВ Преглед на мнениеСветеха и на изгасени фарове.Обаче вчера се сетих и реазглобих буксата на теглича почистих я имаше доста ръжда в нея.И сега не светят стоповете но светна чека.Изглежда вече трябва да търся причината в стоп машинката.
Не знам стоповете да имат връзка с компютъра за да ти свети чека от това.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Свалих и разкостих цялото табло и бяха прогорели кабелите на двете стоп машинки и тези на контролната лампа на алармата дето е пред водача на таблото.Възтанових всички кабели бушони здрави ,стоп машинки дават контакт едната при натиск на педала, другата обратно.Стопове вече не светят тотално а свети чека.Вече нищо не ми идва на ум в каква посока да тръгна.
Коментар
-
Еми прочети грешките.
Неестествено е тия кабели да нагорят. Особено към лампата на алармата тока е никакъв. Търси причината за това. Да няма изгубена някоя маса по таблото?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Когато масата се губи някъде, тока минава откъдето може ;-)
Тогава се получават нагари на необикновени места.
Успех с борбата.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Аварията е открита и да се надяваме отстранена.В багажното отделение махнах кората от ляво дето прави снадка буксата от теглича.И намирам едно кабелче дето отива за стопа се протрило и залепило за купето.От тук изглежда идва цалата магария .Изолирах го добре огледах и около него нямаше.Намерих и вътре зад бушоните едно слепванена кабели изолирах ги и тях и сега всичко е в нормите.Според мен всичко това се появи следствие на менте китайски бушон и разбира се когато нямаш никакъв слагаш какъвто имаш.10амперов е трябвало а аз съм му сложил 20ампера и ето ти сериозна авария в последствие.Нали всичко временно е постоянноСега остава да се надяваме да няма други изненади.Благодаря за бързите отзиви на колегите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ПЕТКОВ Преглед на мнениеЛогично е наистина,все още се возя с хлабава клема на плюса.Още утре мисля да проверя основно инсталацията по сериозно.
Впрочем, колко върви изкупуването на акумулатор 100Ah някой знае ли? Имам 2 сдали + още 2 44Ah, пак сдали.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЯвно не е достатъчно хлабава, щом успяваш да запалиш.
Впрочем, колко върви изкупуването на акумулатор 100Ah някой знае ли? Имам 2 сдали + още 2 44Ah, пак сдали.
Само незам защо плюсовата клема се окислява периодично - акумулатора е нов. Колега от форума споменаваше аналогична ситуация при него. Ама това да са проблемите...
- за цените на цветните метали - ~ 70/80 ст/кг. Зависи от пункта. Като предварително трябва да източиш киселинат(иначе подбив в цената), но къде ще я изхвърлиш ...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВпрочем, колко върви изкупуването на акумулатор 100Ah някой знае ли? Имам 2 сдали + още 2 44Ah, пак сдали.
Изкупуват се на кг., като цената варира между 60ст. и 1.20лв. в зависимост от количеството, и не изливай електролита - изкупуват ги със него!Няма значение колко бавно се движиш и колко дълго вървиш. Важното е да не спираш. - Конфуций
Коментар
-
Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение-
- за цените на цветните метали - ~ 70/80 ст/кг. Зависи от пункта. Като предварително трябва да източиш киселинат(иначе подбив в цената), но къде ще я изхвърлиш ...
Поздрави!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар