От: Оригинален CD changer в Терано II - проблеми и решения
Интересно решение - добра е идеята, ама FM трансмитера я оплесква - поне по отношение на качеството.
Оптиката на сони внася допълнително оплескване.
Идеята на горното устройство е да натъпчеш 6 сд-та с мр3 в него, и да пътуваш оттук до ауспуха на географията с твоята си музика.
Много по-ценната му стойност е това, че има 12 сек шок-протекшън.
Висококласния ми чейнджър в Бенца чете само аудио-сд, и те са доста чувстителни към вибрации. За разлика от Кенууда, дето е в джипа, и чете мр3 - независимо от дупки, ями, вибрации - прекъсвания няма.
Но всичко е до мерак - когато купих тоя кенууд, много отдавна, прочее, дублирах немалката си фонотека на мр3. Внушителна чанта с дискове. Е, имам ги, и почти не съм ги слушал. То няма толкова път в целия свят, за да ги изслушам.. Пък и когато пътувам - изключително малко са местата, дето няма радио, което не ми задоволява музикалния вкус.
В Албания, например, си слушах радио Енерджи - верно, на албански, ама музиката си е същата. Албанските новини по радиото ме интересуват, точно колкото и българските.
Всичко е до мерак - гаси се по единствения начин, познат в практиката.
Първоначално публикуван от ogimaster
Преглед на мнение
Оптиката на сони внася допълнително оплескване.
Първоначално публикуван от sparkybg
Преглед на мнение
Много по-ценната му стойност е това, че има 12 сек шок-протекшън.
Висококласния ми чейнджър в Бенца чете само аудио-сд, и те са доста чувстителни към вибрации. За разлика от Кенууда, дето е в джипа, и чете мр3 - независимо от дупки, ями, вибрации - прекъсвания няма.
Но всичко е до мерак - когато купих тоя кенууд, много отдавна, прочее, дублирах немалката си фонотека на мр3. Внушителна чанта с дискове. Е, имам ги, и почти не съм ги слушал. То няма толкова път в целия свят, за да ги изслушам.. Пък и когато пътувам - изключително малко са местата, дето няма радио, което не ми задоволява музикалния вкус.
В Албания, например, си слушах радио Енерджи - верно, на албански, ама музиката си е същата. Албанските новини по радиото ме интересуват, точно колкото и българските.
Всичко е до мерак - гаси се по единствения начин, познат в практиката.
Коментар