Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КоИ са слабите места на Террано 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КоИ са слабите места на Террано 1

Първоначално публикуван от neo13 Преглед на мнение
    Здр. колеги, решил съм да си взема терано 2 дизел къса база но проблема е че до сега несъм имал дизелова кола и неразбирам грам ! Дайте съвет къде да я откарам да видиме да ли е ок ,че продавача не е много искрен? Ако някой колега има малко свободно време и опит с такава кола и би дошъл с мен да си каже мнението ще съм му много благодарен . Естествено пиенето е от мен!
    На Andro 160 можеш да я закараш да я види. Познава ги достатъчно добре за да ти каже читава ли е или не.

Иначе, каквото казахме за единицата важи и за двойката - гледай за ръжди. + като е дизел, трябва да пали лесно, да не пуши след първото пропушване при паленето, и да вдига 140 без особен зор.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колегата с джипа с еоказа голям мошенник докара ми го с други гуми не като тези на снимката без никакъв грайфер целия е кърпен лака беше паднал там кадето са кърпени веждите само с черен спрей го беше пръснал даже дръжка на вратата нямаше! Незнам как очакваше да мине номера

Коментар

Сега умножи цената по 2, че и малко повече, и ще разбереш колко струва терано в що-годе прилично състояние. И то терано 2, да речем примерно около 2000г. Вкараните от Италия общо взето нямат грижи с ръжда.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не се ядосвай. Важното е че си го преценил добре и не си се набутал, пък после да си беиеш главата. Пък и са ти го докарали на място, а не си отишъл някъде на майната си и пак да не става.
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X