Предлагат ми един Ниссан Террано 1-ца бартер за друг мой автомобил джипа е с нови гуми 3.0 V6 двигател внос от швейцария мисля че ми каза на собствен ход. Интересува ме каде трябва да го гледам за забележки, каде са му слабите места общо взето? Предлаганата ми цена за него е 3 хил. мислите ли че цената е добра или е висока за толкова стар джип въпреки новите гуми който продавача ми обяснява че стрували 2 хил само те!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КоИ са слабите места на Террано 1
Свий
X
-
От: Кой са слабите места на Террано 1
Терано няма сериозни проблеми. Този двигател си е много корав и пъргав. Огледай го за ръжди другото е поправимо. Виж повече двигатела как се държи... Цената е добра за такъв екземпляр...Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
-
От: Кой са слабите места на Террано 1
Цената е ниска, и по тоя повод сериозно гледай за всякакви изненади. Гледай за ръжди и гнилочи най-вече, особено щом е от Швейцария. Останалото е като на всяка кола - гледаш всичко да работи и да няма подозрителни шумове. Може и да го закараш да му мернат компресия например, че вече трудно се намират читави, еле пък за 3 бона.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
От: КоИ са слабите места на Террано 1
Ръждата "под десния мигач" не е проблем. Проблема е че често около видимото има няколко пъти по толкова невидимо.
В тоя ред на мисли, лично предпочитам да ми докарат возило без поправки, че иначе не знаеш какво е мазано и кърпено и дали няма да се разпадне след първата зима.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Оглеждаш двигателя за протекли уплътнения, палиш, правиш едно кръгче из квартала и се ослушваш за тропане от скоростната кутия и дрънчене отдолу. За автомобил на повече години бих погледнал първо за износване на скоростната кутия.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеЗа автомобил на повече години бих погледнал първо за износване на скоростната кутия.
Най-вероятните проблеми са двигател и ръжда. И двете поради дъртост, а не защото са калпави или нешо от сорта. Точно трилитровата 1-ца е най-здравата модификация от всички терано изобщо. Недостатък е че има доста екземпляри без LSD отзад например, но това е бял кахър и лесо отстранимо - мо моргите дифове да искаш. Но за сметка на това предния диф е 200мм, вместо 180 като на останалите, а и предните карета, полуоски и шенкели са по-здрави.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ръжди по заварките на шасито в близост до колелетата само да няма. Този изглежда, че е с ръчни хъбове или се лъжа? Ако да +, ако е с автоматични -Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
X-trail 2.2 Di 2003
Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994
Коментар
-
Първоначално публикуван от afgany Преглед на мнениеРъжди по заварките на шасито в близост до колелетата само да няма. Този изглежда, че е с ръчни хъбове или се лъжа? Ако да +, ако е с автоматични -Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Здр. колеги, решил съм да си взема терано 2 дизел къса база но проблема е че до сега несъм имал дизелова кола и неразбирам грам ! Дайте съвет къде да я откарам да видиме да ли е ок ,че продавача не е много искрен? Ако някой колега има малко свободно време и опит с такава кола и би дошъл с мен да си каже мнението ще съм му много благодарен . Естествено пиенето е от мен!
Коментар
-
Гумите са с шарка на Malatesta Kobra. Което ще рече, че са регенерат. И цената им като нови е 800-1000 лв, според това дали са 31 или 33 инчови. Определено не са най-доброто, нито струват 2000 лв. Но са добро начало - поне тях няма да ги мислиш близките години. Спокойно можеш да му свиеш перките, та да не се напъва с цената.
За ръждите - по купето не са толкова фатални. Вдигай я на подемник и оглеждай подробно шасито отдолу, особено в задната част. Добре е ако не е мазано допълнително, а си е с оригиналната боя. Та да видиш истинското състояние. Швейцария е планинска страна има снегове и обработват пътищата с разни химикали или сол. Но пък от там винаги идват най-наточените коли с най-много екстри.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар