Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за помощ Nissan Patrol GR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Молба за помощ Nissan Patrol GR

Първоначално публикуван от bojinzaikov Преглед на мнение
    В момента съм го дал на майстора ми да го тества на дълъг път, предполага че било от перката на радиатора - имала нужда да бъте напълнена със силикон.
    Не виждам как загуба на антифриз може да се отстрани с ремонт на вискомуфата.
    Наистина е много вероятно тя да е била неизправна, което да е довело до проблеми с охлаждането и оттам - до нещо от това, за което са ти писали колегите по-горе.
    Ама като веднъж вече е станало, ремонтът/смяната на вискомуфата няма да реши проблема ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

И аз имам същощо усещане, май ще се стигне до по сериозен ремонт. Първо ще ремонтираме високо муфата и после ще се прегледат другите поражения
      Ще ви държа в течение и пак благодаря

Коментар

В момента съм го дал на майстора ми да го тества на дълъг път, предполага че било от перката на радиатора - имала нужда да бъте напълнена със силикон...
        FYI както се казва, това с пълненето на перката със силикон е едно голямо ТеНеТеМе, от което резултат не би могло да се очаква..

Коментар

Първо ще ремонтираме високо муфата и после ще се прегледат другите поражения
          Ако ме питаш мене - първо вижте какви са другите поражения, а след това сменете вискомуфата с нова.
          Това с ремонта, както е споменал Яро, е доста несигурна работа - я работила като хората след това, я не. И хич няма да е добре примерно да дадеш ХХХХ пари за нова глава и след това да й видиш сметката и на нея поради недобре работеща вискомуфа. Такава икономия е майка на мизерията ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

ами ще ви послушам, моя майстор предложи така и ... аз нали не разбирам..
            Чесно казано вече съм си приготвил сумата за нова перка и глава ..
            И пак благодаря !

Коментар

Преди да смениш глава, може да пробваш една стара и много евтина диагностика. Сипи едно шише евтин одеколон в антифриза, покарай един ден и на сутринта като палиш прати някой да помирише първите облаци изгорели газове. Ако смърди, разглобявай с чиста съвест.
              Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Е да де ама едно време това се правеше с "Тройной", ама сега к'ат го нема ... к'во праим .....
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

И аз така мислех, но на първата будка тип сергия ме питаха от каква точно разфасовка искам
                  Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Извинявам се, че продължавам темата. Има едно нещо което ме притеснява - когато се кара дълго време антифриза се загрява и част от него отива в разширителния съд през капачката на радиатора обаче после когато намалее налягането в радиатора как си връща антифриза? ( моя патрол нищо не връща....няма друга трабичка която влиза в разширителния съд освен тази през която илиза антифриза ) Моля ако някой може да каже дали това е нормално ще ми бъде от полза - защото ако при покачване на налягането в радиатора изхвърли антифриза и после неможе да си го върне със сигурност ще загрее ..

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                      Абе и аз така мисля, но защо не е реагирала течността, която хваща въглеродния диоксид?
                      Понякога пукнатината е много малка и отваря само при добре загрят мотор имало е такъв случаи. След време като се разшири и се хваща по лесно накрая мотора почва сам да го показва

Коментар

Засмуква го обратно през същата тръбичка. Важно условие е входа на тръбичката да е или на дъното на разширителния съд или ако влиза отгоре да стига до дънота. Сиреч-да не засмуче въздух.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

И дано да работи клапанчето на капачката
                          FORD MAVERIK 2.7TD
                          Тел.0898662817
                          LZ1IID

Коментар

Първоначално публикуван от iliikata Преглед на мнение
                            И дано да работи клапанчето на капачката

Може би няма да е лошо направо да се смени и капачката.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Колегата смени на Ровера свет неща че надуваше маркучите и изкарваше водата във казанчето а после ня прибираше ,нова орг.капачка и вече всичко е ок.Е след проби и със капачки от магазини за авто части.
                              FORD MAVERIK 2.7TD
                              Тел.0898662817
                              LZ1IID

Коментар

Аз на 3 джипа тия клапи съм ги махнал с флекса. Да си диша рахат. Е, системата вече не е под налягане, но няма ядове.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X