Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с тераното 2.7 тди
Свий
X
-
От: Проблем с тераното 2.7 тди
Е като гледам снимките, педала си работи. Идеята е да се види в момента, в който ти е направил номера какво се случва.
Компютъра е в краката на пасажера. Под жабката демек. Трябва да раздигаш мокета отпред. Под него има черна ламарина, отвоваш 4-те гайки, махаш, и отзад на ламарината е закрепен компютъра.
...ама не е сигурно че проблема с масата е точно около компютъра. Може да е навсякъде от там до двигателя. Ама ти провери де, няма лошо. Махни акумулатора преди това, откачи и закачи буксата на компютъра няколко пъти. Друго чистене там не би трябвало да трябва, освен ако не е здраво клаясало, ама няма от какво.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kotata75 Преглед на мнениеработи но форсирането е много мудно иначе пали без грешка като подам газ се форсира както трябва но като остане не празен ход след това е мудна.
Пробвай да му изключиш дебитомера да видиш дали има разлика и драстична ли е тя.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Сега махни буксата на дебитомера и виж има ли промяна.
На колегите - знам че дебитомера дава горе-долу нормален волтаж. Това просто ще изключи проблем с него. Карал съм терано с повреден по такъв начин - набираше си нормално като скорост, само го правеше доста по-бавно. Разликата като сложихме моя - стана сигурно 3 пъти по-пъргаво, при еднаква максинална скорост.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kotata75 Преглед на мнениеИма ли начин да проверя турбото и цикловата порция на горивото не е ли много не трябва ли да е към 4 мг.?
Иначе - турбото се проверява с манометър. В случая - при натоварен двигател (примерно 2700-3000 оборота, лек баир и газ до ламарината), трябва да качва 0.9 бара и да се закротва там.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеСега махни буксата на дебитомера и виж има ли промяна ...
Ама да ходи да кара, а не на място.
Коментар
-
Така оказа се май че е дебитомера,като го изключа джипа е муден но го няма това рязане не педала ,форсира се но осезателно по мудно му е вървенето?Сега ако може да кажите какъв дебитомер да търся и откаде да го взема или поръчам ще съм ви благодарен.В една тема спарки споменава за Pierburg но ако моге да каже цена и как да го поръчам?Моят е bosch F00C 262 033.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар