Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зумер за забравени светлини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зумер за забравени светлини

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
    Здравейте, трябва ми зумерче за фаровете на тераното, понеже по два пъти на ден ги забравям пуснати.

За "забравени включени" просто включваш паралелно на "къси светлини" пиезо зумер 12В като тоя:

НО трябва по някакъв начин да го "прекъснеш", когато караш на дълги. Става с обикновено реле 12в към "дългите". Осталъка можеш да го зарежеш по капака - чува се пищенето в купето, а и като излезеш от купето.
    Сметката: зумер: 3.96 лв, реле - 0.59 лв.
    Публикувайте отговор

Коментар

И на двата автомобила съм си го направил сам,нужни са две релета и малко кабели.Работи палиш колата и на първото натискане на спирачката включват късите.При вадене на ключа всичко гасне.Цена 2лв.

Колега дай още малко инфо?

Коментар

Напиши във форума.Автоматично включване на светлините на Лада Нива 1,7 карбуратор.Третия пост има схема.
        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Здравейте, подкарах фабричната пищялка, оказа се лоша връзка някъде в таблото.
          "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Тъкмо отстраня едно и се появи друго.
            Не ми работят чистачките на интервал, някакви идеи от къде да почна да търся проблема.
            Има ли слабо място, ключ, реле?
            Релето под моторчето за чистачки ли се намира?
            "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Като взех джипа и при мен не работеха на интервал - оказа се подвадена букса на ключа за чистачките - махаш корите на волана и гледаш.

Коментар

Здравей те искам да помоля вас които сте се сблъскали с "зумера" фабричния как да го открия преди няколко месеца си работеше докато не закачих едно ремарке и изгоряха няколко бушона от тогава не работи ако някой е запознат става въпрос за Терано 2.4 и благодаря предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X