Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Нисан Терано или..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на Нисан Терано или..

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    ....... каква марка биалетки по-точно купуваш? .....
    Спарки, биелетките, шарнирите и др. подобни, дето се продават по магазините в Пловдив са една марка дето ти не я знаеш. Никой не я знае. На кутиите пише различни неща.
    Последно редактирано от drukman; 12-02-14, 12:09.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Спарки, биелетките дето се продават по магазините в Пловдив са една марка дето ти не я знаеш. Никой не я знае. На кутиите пише различни неща.
      Затова Люцкан е гарантиран

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
        Спарки, зависи от експлоатацията, нали знаеш?!
        Тераното има доста болежки и нито една не е свързана с 2.7 независимо дали е с кулер или без.
        Естествено че има. Всичките болежки са по предното окачване. Както и на всички останали джипки с независимо предно от тия години. Всяка си има по нещо там.

Както каза - всичко е поправимо, стига да ти трябва. Ако не си талибан - и в стандартния си вид изкарва доволно. От всичкото това съм сменил само горни носачи. Другото си е заводско, а накрайниците са си оригиналните, с които е излязло от завода. На джипка на 130000км. Не я жаля но не съм и през ден в гората на хард разходки.

Само че, за разлика от други, на тераното с това кажи-речи проблемите му се изчерпват. Другото са тоци, ама това пък вече го има по всички, къде повече, къде по-малко.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Еиий това Тераното голема машина,къде мога да го видя на живо да го покарам, малко да се върна назад във времето където хвалеха Ферозите и Нивите по същият начин.Човека е направил избор вече купил си е кола най вероятно 2004г.Дано качи снимки да я видим каква е ,вижда се с кристалният фар.Може да е с последният мотор 120к.Пък който си има терано да си го кара ...вечно със здраве.Ние с другите коли да му мислим.

Коментар

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
            120к.
            Сила голЕма! И това щото последния.

Аз пак да питам, какво повече дава "модерния" 2.2DTi, сравнен с "архаичния"? Задавам ти конкретен въпрос. Че не харесваш терано вече на всички е ясно. Не е в това въпроса, обаче.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Омазахме на човека темата.
              Да е жив и здрав, да си кара колата със здраве и в сервиз, освен за масло, да не влиза.
              Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
              Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
              Opel Campo 3,1 TD '99
              Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
                Омазахме на човека темата.
                Темата естествено се обърна от сравнение между джипки в спор. Няма нищо по-естествено, макЪр че такава джипка - Опел... няма
                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                  Темата естествено се обърна от сравнение между джипки в спор. Няма нищо по-естествено, макЪр че такава джипка - Опел... няма
                  Не съм съгласен, само дето няма почти нищо общо с Опел, освен марката и с малки изключения, всичко е Исузо!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Сила голЕма! И това щото последния.

Аз пак да питам, какво повече дава "модерния" 2.2DTi, сравнен с "архаичния"? Задавам ти конкретен въпрос. Че не харесваш терано вече на всички е ясно. Не е в това въпроса, обаче.
                    По-евтина гражданска.
                    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                      По-евтина гражданска.
                      Мда, за това не се сетих. Вероятно и по-евтин данък.

Коментар

Въпрос на предпочитание е избора на автомобил.Но.. МИКРОБУС И ДЖИП ОПЕЛ.......

Коментар

Най-яките бусове, ей!!!
                          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X