Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Нисан Терано или..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Нисан Терано или..

Здравейте колеги!
    Извинявам се за темата, но съм много на зор искам да чуя мнение за един нисан терано който съм си харесал от нета.... как и според вас.
    Става въпрос за този и дали някой го е гледал, защото съм на 350км от него-
    ХХХХХ
    Колебая се и за Опел Фронтера -ХХХХХ
    Знам, че ще ми похвалите нисана най вероятно защото сме в този подраздел, но ми е интересно какво ще кажете за двете машинки, защото съм решил в Понеделник да тръгвам за София да ги огледам.
    В плюс е за опела, че са му по евтини частите.
    Забравих да уточня, че джипа ще се ползва за селскостопанска работа и често ще е в черния път, но не и офроуд издевателства може би .
    Разбрах, че на опелчето двигателя 2.2 е мн добър този 2.7 на нисан японски ли е?
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 09-02-14, 00:13.

От: Покупка на нисан терано или..

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
    ...В плюс е за опела, че са му по евтини частите...
    Колега това не е вярно, напротив много са му скъпи частите и хич не е за пренабрегване, това не е Вектра, Кадет и т.н. а си е Исузо...

п.с. Виждам че на двата подфорума публикуваш една и съща тема..., писах ти за линковете!
    Последно редактирано от Еделвайс; 08-02-14, 19:01. Причина: Правописна грешка

Коментар

Опела е с помпа на Бош VP44 , която май дава проблеми от време на време.Аз бих избрал Тераното.

Коментар

Здравей колега. Видях обявите ти, пристрастен съм към Нисана, карал съм и Фронтера, но Нисана е по добър. Еинствено ме притеснява, че Нисана е много излъскан, и единствено само гумите са му хибави и истински. Всичко друго трябва да се провери с колега Нисан-джия. Успех.

п.п това, мкоето е на снимка няма нищо общо с реалноста
        Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

Ако Нисана не е някаква измама с тия лъскави снимки, то няма повод за коментари.
          Гледай много внимателно.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Еми ще се ходи да се гледат. И двете джипки са много лъскави. Въпреки, че имаме нисан навара съм повече сякааш за фронтерата, защото тръгна ли да купувам нещо за наварата е много скъпо и го има само оригинално или се чака доставка.... затова мисля, че опелчето ще е по евтино ама друго казват сега, че и то е същата работа.

Коментар

За тераното части бол! И оригинални и неоригинални, отделно че ако е що-годе кола няма да има почти никакви скъпо струващи ремонти.
              Я дай линк на лично, че в темата е забранено!

Коментар

До сега с нас в гората два пъти е идвал Опел и два пъти си е тръгвал на сиджимка. Тераната не, че не се чупят, но след много брутална експлоатация. А конкретно за 2.7 мотора нн Тераното - шапка му свалям!
                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Тераното 2.7 е велика и безпроблемна машина.Не го сменям за нищо.
                  "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
                  0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
                    Тераното 2.7 е велика и безпроблемна машина.Не го сменям за нищо.
                    +1

Коментар

На времето се колебаех между Паджеро, Фронтера и Терано. От Фронтерата ме отказаха приятели от сервиз специализиран за Опели / с уговорка, че ставаше дума за бензинка !/ - Отказаха ме заради двигател и ръждясващо купе. Избрах Тераното /дизел/ заради вечния двигател /+ факта, че не се грижиш за ремъци и вериги/ а и защото май вози доста по меко от Паджерото. Все пак ми е единствена кола и за път и за извън.
                      П.П. Говоря само за къса база.
                      А иначе съвета ми е: Седни и в двете - тя твоята кола сама ще те избере
                      Terrano II R20 TD27Ti

Коментар

До колкото знам фронтерата е с демпферен маховик на колянов вал...

Коментар

Първоначално публикуван от sminkov Преглед на мнение
                          До колкото знам фронтерата е с демпферен маховик на колянов вал...
                          - туй скъпо , а м/у возията на Тераното и Паджерото не мога да определя. Нисана ми се струва малко по-стегнат...

Едит - Тераното, ВСЯКО Терано 2.7 TDi е с обикновен маховик!!! В случай че някой "майстор" ти развива теории

Коментар

Като човек , който си изкарва хляба с търговия на авточасти , най-отговорно ти казвам НЕ СИ КУПУВАЙ Фронтера!!!
                            После рева ще е голям!
                            Частите и не само , че не са евтини, ами и повечето са само оригинални и доста солени като цени/включително и старите Фронтери!/
                            Тераното с 2.7тди мотора е в пъти по-здраво и евтино за подръжка.
                            Та да не изпадам в подробности...ако не искаш после да съжаляваш не си помисляй за Фронтера!
                            Поздрави!
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Не знам какъв ти е бюджета но бих ти препоръчал моето терано :http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=174811 днес реших да го продавам понеже ми трябват пари а иначе ако си зайнтересован мога нагледно да ти кажа подобренията му правени за 6 месеца назад . Година на производство 1990 2.4 моно инжекцион изцяло изкърпено и пребоядисано купе ревезирано шаси , подменени втулки и тампони по носачите както и втулки за задните щанги нови амортесьори и пружини , нови гуми купът 33-ки . Основен ремонт на двигателя беше започнал да гори масълце - сменено -сегменти , сменени клапани комплект , сменени водачи комплект , гумички , масла и филтри . Общо взето перфектно състояние на джипа .
                              Land rover 2.5 tdi
                              0884035413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X