Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Нисан Терано или..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на Нисан Терано или..

Колега благодаря ти, но става въпрос за нещо по новичко и то да е дизел над 2000г.

Коментар

Колеги много исках нисан терано, но доста гледах всички бяха на по 50 000км в окаяно състояние като таблото не работи, пуши гасне в движение външни забележки бол и мн други електроники не работеха по всички ..... и накрая видях фронтера всичко работещо без забележки и доста повече екстри и я взех както казахте колата избира теб не ти нея.

Темата е за ключ или триене благодаря ви.

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
        Колеги много исках нисан терано, но доста гледах всички бяха на по 50 000км в окаяно състояние като таблото не работи, пуши гасне в движение външни забележки бол и мн други електроники не работеха по всички ..... и накрая видях фронтера всичко работещо без забележки и доста повече екстри и я взех както казахте колата избира теб не ти нея.

Темата е за ключ или триене благодаря ви.
        Да ти е честита и много да те слуша, добре изглежда Фронтерката

Коментар

Язък, че толкова хора се хабиха
          Честито, колега!
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Честито, със здраве да си я караш. Явно това е твоята кола.
            Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

Честито и много безаварийни от мен/това е най-правилното пожелание с тази машина/!

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
              Язък, че толкова хора се хабиха
              Честито, колега!
              Не знам защо, ама...почти бях сигурен в това развитие при избора
              Явно човек трябва да се опари, за да разбере че огъня изгаря и не трябва да си протяга ръката над него!
              Поздрави!
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Честито! В крайна сметка, щом колата сама те е избрала - значи е твоята.

За мен Тераното си остава с по-удобно като купе и с по-здрав двигател. Но наистина няма смисъл да се взима разкапан дранголник, пък бил той и от по-добра марка.

Айде сега да и направиш едно хубаво ревю, както си му е редът.
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Не знам само при мен ли се трошат тези неща. Като чета тук тераното е най-готиното нещо, а покарах доста и иска доста усилия да се докарат до читаво състояние и накрая все нещо му мрънка. Електрониката им е ужасна, биалетите са консуматив и какви ли не още глупости ми са се случвали. Честно да си кажа имам едно с правоъгълни фарове, без интеркулер, механична помпа, крайслерска скорост 90 км./ч, но стъпи ли извън пътя става малко тракторче. Като сложим, че няма електроника- останаха едни биалети.
                  Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Направил си добър избор според мен.Аз имам в момента Фронтера 2.2DTI а преди това Терано 2, 2.4 което беше в много добро състояние ии.... не бих си купил повече Терано еле пък с "архаичният" 2.7(виж 3.0 може би).Въпрос на избор и на късмет.Със здраве да си я караш.

Коментар

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
                      ... еле пък с "архаичният" 2.7(виж 3.0 може би)....
                      - и това го твърдиш като човек карал 2.4 бензнин и изобщо не виждал 3.0 с VP44

Aма както и да е, все пак аз предпочитам "архаичен" непотрошим двигател, който се е доказал във времето при наистина душманска експлоатация, пред чистак лъскав CDI, CRD, CDTI и хилядите разновидности на комънрейлите и помпадюзите, дето харчат 1/100 и вървят като самолети само дето "леко" са чувствителни към горивото, начина на експлоатация, марката на маслото, прическата на водача и още куп щУротии.

Не искам да влизаме в спорове, честито на колгата дано да го слуша и да остане доволен (все пак има доволни и от VM-ите, тъй че ...).

Явно човек трябва да се опари, за да разбере че огъня изгаря и не трябва да си протяга ръката над него!
                      Любо, нали знаеш - никой не може да ти каже колко е гореща печката докато сам не я пипнеш !

Поздрави и БЕЗпрепядствени пътешествия

Коментар

Няма как да знаеш какво съм карал и какво не.Просто дадох личното си мнение за по добрият избор на колегата а дали и така времето ще покаже.

Коментар

.... не бих си купил повече Терано еле пък с "архаичният" 2.7(виж 3.0 може би).Въпрос на избор и на късмет.Със здраве да си я караш.
                          То това именно и е ценното на машината. Новите технологии ги видяхме колко струват- айде нема нужда...

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                          Любо, нали знаеш - никой не може да ти каже колко е гореща печката докато сам не я пипнеш !
                          Стига кълняхте и се ядосвахте де, нали има и други хора, които четат и си правят изводите.
                          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Направил си добър избор според мен.Аз имам в момента Фронтера 2.2DTI а преди това Терано 2, 2.4 което беше в много добро състояние ии.... не бих си купил повече Терано еле пък с "архаичният" 2.7(виж 3.0 може би).Въпрос на избор и на късмет.Със здраве да си я караш.
                            А ти 2.7 карал ли си въобще? Защото още от завода и по мощност, и по въртящ момент е същия като въпросния 2.2DTI, само дето не е с помпа VP44, не е с алуминиева глава, не е с ремъци, вериги, амнайсе клапана на цилиндър, демпферни маховици, балансиращи валове и прочие нещица, от които надеждността отива някъде си. Та въпросния 2.2DTI какво по-точно ще ми даде спрямо 2.7, че нещо не се сещам?

Да, 3.0 върви осезаемо повече. Ама освен с помпата, има и куп други евентуални проблеми по двигателя. Поне дава реално нещо повече де, та човек да се замисли дали да не се прежали въпреки кусурите му. Въпросния 2.2 заради какво по-точно да го предпочета?

Към собственика - Милион безаварийни и само да те радва машинката. Какво ни каресва или не на нас за теб е без значение. Важното е ти да се кефиш!
                            Последно редактирано от sparkybg; 12-02-14, 10:26.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                              Не знам само при мен ли се трошат тези неща. Като чета тук тераното е най-готиното нещо, а покарах доста и иска доста усилия да се докарат до читаво състояние и накрая все нещо му мрънка. Електрониката им е ужасна, биалетите са консуматив и какви ли не още глупости ми са се случвали. Честно да си кажа имам едно с правоъгълни фарове, без интеркулер, механична помпа, крайслерска скорост 90 км./ч, но стъпи ли извън пътя става малко тракторче. Като сложим, че няма електроника- останаха едни биалети.
                              Приятелю, попаднал си на кофти екземпляр. Аз друго обяснение нямам. По моето грижи с тоци, електроники и каквото и да е друго не е имало. Мие се с маркуча поголовно и навсякъде.

Биалетките... каква марка биалетки по-точно купуваш? Защото при тях хавата е "оригинални, изкарващи примерно 20000км" срещу "всякакви други, изкарващи между една разходка и 2000-3000км". С тампоните, шарнирите и всичко останало - пак така, с някои нюанси. Доста марки шарнири хлопат още на излизане от сервиза, а след едно ходене до морето и обратно пак са за смяна. Неоригиналните тампони за преден носач изкарват 2 месеца (и на място да седи - все тая). Оригиналните - 80000км. Мога и да продължавам ако искаш.
                              Последно редактирано от sparkybg; 12-02-14, 10:35.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки, зависи от експлоатацията, нали знаеш?!
                                Тераното има доста болежки и нито една не е свързана с 2.7 независимо дали е с кулер или без.
                                Не знам дали има друг автомобил, на който торсиона му е на предния тампон на носача. За задния тампон и болта по-добре да не се изказвам, че не знам толкова голяма псувня. Оста на торсиона не съвпада с оста на въртене на втулките. Кормилните щанги, особено средната са извадени от кенефа. Горните носачи и те.
                                Там е работата, че всичко това се прави и то с не особено усилие. Резултата е доста приличен за платената цена и/или положения труд.

Опелчето обаче изобщо няма какво да го коментирам, щото просто няма какво да му направиш, че да стане.
                                Ако щете ми вярвайте, но на едно такова, на първата му разходка се наложи да му нарязвам резба с ловджийския си нож за да можем да го сглобим, че да си го приберем. Накрайниците му са хубави.
                                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X