Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НИСАН ТЕРАНО 3.000 2005г проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: НИСАН ТЕРАНО 3.000 2005г проблем

Здравейте да споделя продължението по моя проблем.След като си го взех от бош сервиза ходих при 6 или 7 майстора никой не не можа да го прочете и всички ми казаха че може да е от това или другото или третото биз да се доблира мниние.Сега чека светва само когато колата е студена след като загрее я гася паля и след това каквото и да правя не светва и колата си върви нормално.Утре ще я карам при друг познат докъто е студена със светещ чек да пробва да я прочете

Коментар

Филтърчето на входа на ГНП проверено ли е, Колега? При мен се оказа преди време то проблемно, иначе поведението на колата ми беше подобно на твоята. И го изтърбуших, че нямаше миене. До сега не се е повторило. На всеки 10000 км освен масло, маслен и въздушен филтър сменям и горивен такъв.

Коментар

Стига се философствали и ходили по знайни и незнайни "майстори". Помпата е VP44 и е всеизвестна с проблемите си, както и с това че много малко хора наистина могат да оправят проблема качествено. Андро ви каза кой е единия:

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        И не, не винаги съвсем не пали. понякога не пали, понякога пали и върви като е студена, а топла гасне, понякога..... Варианти един куп. Варианти на проблеми с тая помпа още един куп, както с електрониката, така и с механиката. Просто идете при човек, дето знае какво прави и за какво иде реч. Иначе и 2 пъти по 1500лв може и да не стигнат.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

вече 5 дена карам лампата не е светнала единственото което направих е че налях нафта минал съм 200 км ако помпата е развалена може ли да се оправи от самосебе си.Не препоръчвам на никой този сервиз бош в пловдив.

Коментар

Може и да извадиш късмет. Бих ти препоръчал да добавяш двутактово масло, ама сега в студовете е рисковано. Освен да добавяш и да караш, като избягваш часовете с минусови температури.

Коментар

...ама сега в студовете е рисковано...
              Някой грижи ли е имал? Аз сипвам целогодишно и постоянно.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

То и аз така...
                NISSAN FOREVER
                -----------------------------------------------------------------------------
                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Не, не съм чул някой да е имал проблеми, ама все пак зависи. Вчера чух , че в Белоградчик било -15 към обяд. Отделно незнам и кой какво зарежда - каква нафта, бензин сипва ли, колко и какво масло и т.н. Та затова обърнах внимание да се внимава с маслото.

Коментар

Не, не съм чул някой да е имал проблеми, ама все пак зависи. Вчера чух , че в Белоградчик било -15 към обяд. Отделно незнам и кой какво зарежда - каква нафта, бензин сипва ли, колко и какво масло и т.н. Та затова обърнах внимание да се внимава с маслото.
                    сега е пълен като мина 200 300 км. ще сложа масло и ще го допълня

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Някой грижи ли е имал? Аз сипвам целогодишно и постоянно.
                    И аз ще почна сипвам 150 200 гр. на пълен резервоар.Имам едно хускварна за резачки дали става
                    Последно редактирано от CarTest™; 01-02-14, 12:18.

Коментар

И на моето Терано 3000 куб. от повече от година му свети чек лампата,ама не и обръщам внимание-няма никакви симптоми във паленето или ускорението ,разхода или оборотите,без значение дали е студено или топло. Лампата светва когато си иска,но само при запалване.Ако веднага изкл.двигателя,почакам 2-3 сек. и запаля-лампата изчезва и понякога дълго време не се появява.Карал съм и със светеща лампа с висока скорост-слава богу,всичко си е наред.Засега нямам намерение нищо да пипам и проверявам.

Коментар

Здравейте,имам някакъв проблем с ускорението terrano 3.0DI ZD30 ,може би подобен .от няколко месеца при ускорение се получава нещо като забиване за няколко секунди ,след което се изстрелва както беше преди.четох във форума че е евентуално е дебитомер при такива симптоми,но след смяна с друг промяна нямаше.не свети чека и на диагностика нищо не излиза .казаха да махна катализатора,което направих, но ефект няма.турбината е добре .отначало това нещо го правеше 1-2 пъти за преход 200 километра , а сега почти при всяко набиране. филтрите са на около 10000 км. прегледах вакумите ,някои смених ,а другите са добре.дайте съвет моля.споменаха ми нещо за авансатор на помпата ,което е свързано със свалянето и . дали на там вървят нещата.благодаря предварително за съвети , предположения и препоръки

Коментар

Здравейте проблема с чека го реших с двутактово масло.Сега обаче имам друг на включен 4х4 щтрака нещо което се чува от към предния деферинциал.Щтрака когато е много кално или на нагорнище независимо направо или в завой.Каретата са здрави и предните и на малкия кардан.Вдигах я на подемник но като не е натоварен\на земята\ не щтрака.Хъбовете са автоматични ако някой знае майстор в Пловдив моля за кординати благодаря предварително.

Коментар

Пропуснах да кажа че е така от както го взех преди 3 години

Коментар

днес го закарах при друг майстор и се оказа от външните карета ще пиша ако се оправи

Коментар

здравейте смених и външните карета но щтракането си остана хъбовете също са здрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X