Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Борба с дебитомер Терано II - серия II :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Борба с дебитомер Терано II - серия II

Първоначално публикуван от zorod Преглед на мнение
    Аз пак не разбрах какъв точно е проблема,но карай.
    Основен ремонт на горивна помпа -значи си с помпа Бош?
    Ако си със Зехсел, имам стар ,но сравнително читав дебитомер, да пробваш дали е от него,макар да ми изглежда като друг проблем по това което вдянах.
    На горивната помпа сменига всички гумички и я настроиха, та там всичко е наред. Относно проблемът, състои се в това, че миналата зима , в много студени дни при старт на двигателя машината няма мощност.След известно време работа на двигателя се оправя. От известно време това започна да се случва всяка сутрин. Помислих първоначално, че са ми сипали лошо гориво, защото се появи след зареждане, но 3ти път зареждам - няма оправяне. И процедурата всеки ден е такава - стартирам работи около мин две, гася, отново стартирам, леко форсирам и като пропуши тъмен дим съм забелязал, че мога да тръгна.....апропо на 2 пъти по време на движение ми се случи загубата на мощност. Същото е както да изкл. дебитомера.
    ...

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...=149814&page=4 - прегледай 4 и 5 страница от темата след пост #72
      Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

.... благодаря за мненията и съветите - безценни са разбира се, аз ще липсвам до 19ти и после ще споделя развитието при мен...отново благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X