Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GOODYEAR WRANGLER MT/R 235/85/16 ИЛИ BF Goodrich Mud Terrain 33Х10,5Х15

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: GOODYEAR WRANGLER MT/R 235/85/16 ИЛИ BF Goodrich Mud Terrain 33Х10,5Х15

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
    Става въпрос за новата смес и протектор на бфг. Много по добри са от старите цвички.
    За стт-то не съжалявай. Дърво е. Гарантирам.
    Това за което човек трябва да се замисли е ТОЙО-ОПЪН КЪНТРИ МТ. Превъзхожда Гудиъра мтр. Стария дори. Опит!
    А от гудиъра ?

Коментар

Новия гудиър за кал не го познавам. Нямам опит.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Като цяло и на мен не ми харесва МТ то на БФ предпочитам стария МТ на БФ.... А иначе ако трябва да избирам от тези двете 100% МТ/Р гудиар.Успех в избора... ако искаш метни и поглед върху Toyo-то.... Поздрави.
        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
          Като цяло и на мен не ми харесва МТ то на БФ предпочитам стария МТ на БФ.... А иначе ако трябва да избирам от тези двете 100% МТ/Р гудиар.Успех в избора... ако искаш метни и поглед върху Toyo-то.... Поздрави.
          Благодар, Тоуо-то го видях, но малко ми идва скъпо за това за което ползвам джипа и особено ако няма зима и е суша , като миналата година ( не съм го карал повече от 1000 км ).

Засега повечето гласове са за гудиъра и аз клонях към тях , но определено ще изчакам и за още мнения .

Благодаря на всички колеги , помогнали с мнението си до тук.

Коментар

Още един глас за гудйъра - вече над две гдини съм с тях - харесват ми и на кал.
            Имай впредвид, че са меки гуми, че някой хора си мислят, че ще ги купят и след 40000 ще ги продадат на 50% - тва с Гудйър няма да стане!
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Благодаря !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X