Здравейте колеги, много четох из форума преди да започна темата, но все още не мога да си изясня какъв избор да направя. Имам Нисан Патрол У60, дълга база с мотор 2,8 дизел. Окачването му е стандартно, но е ново и не е уморено, използвам го както по асфалт около 30% предимно когато вали сняг и затварят пътищата , така и в кални терени и сняг (за лов и влачене на ремарке през ниви и черни пътища) и затова съм решил да сменя ALL Terain- които имам с кални гуми. Засега клоня към GOODYEAR WRANGLER MT/R 235/85/16 , само ме притеснява,че джантите са ми 16" 6J, но в Примекс ме увериха , че джантата не е малка другото на което съм се спрял е BF Goodrich Mud Terrain 33Х10,5Х15.
Колеги, моля ви и за вашето мнение,коя гума е по-добра, като разликата в размерите е минимална височината на първите е около 81 см и 82,5 см за вторите. Не ми се правят грешки в избора на гуми, а определено тук има колеги, които са доста компетентни и може да им се има доверие.
Благодаря предварително!
Колеги, моля ви и за вашето мнение,коя гума е по-добра, като разликата в размерите е минимална височината на първите е около 81 см и 82,5 см за вторите. Не ми се правят грешки в избора на гуми, а определено тук има колеги, които са доста компетентни и може да им се има доверие.
Благодаря предварително!
Коментар