Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GOODYEAR WRANGLER MT/R 235/85/16 ИЛИ BF Goodrich Mud Terrain 33Х10,5Х15

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GOODYEAR WRANGLER MT/R 235/85/16 ИЛИ BF Goodrich Mud Terrain 33Х10,5Х15

Здравейте колеги, много четох из форума преди да започна темата, но все още не мога да си изясня какъв избор да направя. Имам Нисан Патрол У60, дълга база с мотор 2,8 дизел. Окачването му е стандартно, но е ново и не е уморено, използвам го както по асфалт около 30% предимно когато вали сняг и затварят пътищата , така и в кални терени и сняг (за лов и влачене на ремарке през ниви и черни пътища) и затова съм решил да сменя ALL Terain- които имам с кални гуми. Засега клоня към GOODYEAR WRANGLER MT/R 235/85/16 , само ме притеснява,че джантите са ми 16" 6J, но в Примекс ме увериха , че джантата не е малка другото на което съм се спрял е BF Goodrich Mud Terrain 33Х10,5Х15.
    Колеги, моля ви и за вашето мнение,коя гума е по-добра, като разликата в размерите е минимална височината на първите е около 81 см и 82,5 см за вторите. Не ми се правят грешки в избора на гуми, а определено тук има колеги, които са доста компетентни и може да им се има доверие.
    Благодаря предварително!

От: GOODYEAR WRANGKER MT/R 235/85/16 ИЛИ BF Goodrich Mud Terrain 33Х10,5Х15

Според мен разликата във височината ще е доста по-голяма. Имах същиа Гудиар(старата шарка), монтиран на джанта 7-ца и беше висок около 76 см. А за Гудрича имам наблюдиние, че размерите които дават са доста по-реални така, че може и да е 82см. Като качества са доста сходни и на пътя и извън него. Ако бяха еднакъв размер, аз бих избрал по-евтината.

Коментар

Аз гласувам за Goodyear (на времето смених BFG-тата точно с тази гума и не съм съжалил нито за секунда). Като гледам, допустимата ширина на джантите за този размер на гумата (235) е 6 -7.5". Т.е. не би трябвало да има проблем.

Допустимият размер на джантите за BFG 33х10.5 е 7-9". Т.е. и по този параграф при наличните джанти Goodyear е за предпочитане. Минусът му ще е в цената. По-скъп е, ама и има защо ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

На 6'' 235/85/16 става, но е по-добре на 7''. Иначе гласувам с две ръце за този размер.
        Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
        Drag Grand Canyon Daily
        Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
        LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
          На 6'' 235/85/16 става, но е по-добре на 7''. ...
          Ама откак спряха да внасят CMS-ките от Турция не съм видял тук да се предлагат такива джанти ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Аз гласувам за Goodyear (на времето смених BFG-тата точно с тази гума и не съм съжалил нито за секунда). Като гледам, допустимата ширина на джантите за този размер на гумата (235) е 6 -7.5". Т.е. не би трябвало да има проблем.

Допустимият размер на джантите за BFG 33х10.5 е 7-9". Т.е. и по този параграф при наличните джанти Goodyear е за предпочитане. Минусът му ще е в цената. По-скъп е, ама и има защо ...

Ако ще са BFG 33х10.5 ще са на 15", 7J . Аз имам и такива джанти.

А относно цената 33х10.5х15 БФГ са 280 лв, а гудиъра 235/85/16'' е 266 лв
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-10-13, 16:30.

Коментар

Още един глас за Гудиъра.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от bully777
                А относно цената 33х10.5х15 БФГ са 280 лв, а гудиъра 235/85/16'' е 266 лв
                33х10.5х15 БФГ къде мога да ги намеря на тази цена в момента и ако могат и ДДС фактура да имат цената е много добра
                Стефан 0878655377

Коментар

Първоначално публикуван от St-T Преглед на мнение
                  33х10.5х15 БФГ къде мога да ги намеря на тази цена в момента и ако могат и ДДС фактура да имат цената е много добра
                  Примекс

Коментар

Първоначално публикуван от St-T Преглед на мнение
                    Абе...мен лично нещо много ме съмнява за 33х10.5 х15" на Гоодрич МТ да са тази цена/говорим това да е редовната им цена,а не с някаква отстъпка/.
                    Иначе...след тестването на новата МТ шарка на Гуудрич с бившия Патрол...твърдо НЕ за тези гуми!
                    Определено макар и само като отзиви/не съм ползвал,но никога не е късно да опитам де/,но при избор от двете и аз давам твърдо глас за Гудиара!!!
                    Поздрави!
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                      Абе...мен лично нещо много ме съмнява за 33х10.5 х15" на Гоодрич МТ да са тази цена/говорим това да е редовната им цена,а не с някаква отстъпка/.
                      Иначе...след тестването на новата МТ шарка на Гуудрич с бившия Патрол...твърдо НЕ за тези гуми!
                      Определено макар и само като отзиви/не съм ползвал,но никога не е късно да опитам де/,но при избор от двете и аз давам твърдо глас за Гудиара!!!
                      Поздрави!
                      Да това са цени за мен след отстъпките, които ползвам и с включен монтаж за 33-ките.

Коментар

От: GOODYEAR WRANGLER MT/R 235/85/16 ИЛИ BF Goodrich Mud Terrain 33Х10,5Х15

BF Goodrich Mud Terrain 33Х10,5Х15, карам с такива вече 2 месеца и съм много доволен. Исках да си поръчах Cooper Discoverer STT защото много ги хвалят, но трябваше да чакам 20 дни.
                        TT-Tuning Team
                        АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
                          BF Goodrich Mud Terrain 33Х10,5Х15, карам с такива вече 2 месеца и съм много доволен. Исках да си поръчах Cooper Discoverer STT защото много ги хвалят, но трябваше да чакам 20 дни.
                          Трябваше да изчакаш....казвам го от опит!
                          Лично мнение разбира се!
                          Поздрави и...внимавай със спирачките на мокър асфалт!
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                            ... Поздрави и...внимавай със спирачките на мокър асфалт!
                            Много хубави пируети се правят. Не ме питай отде знам ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
                              Става въпрос за новата смес и протектор на бфг. Много по добри са от старите цвички.
                              За стт-то не съжалявай. Дърво е. Гарантирам.
                              Това за което човек трябва да се замисли е ТОЙО-ОПЪН КЪНТРИ МТ. Превъзхожда Гудиъра мтр. Стария дори. Опит!
                              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X