Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светла лампата чек при студен мотор и при рязко подаване на газ и гасне.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Светла лампата чек при студен мотор и при рязко подаване на газ и гасне.

Колеги, имам Терано 98 2.7TDI и само докато е студено трябва да се кра с повче газ и при рязко подаване на газ светва чека и гасне. Като върна ключа и запаля отново няма проблем. Като стопли също няма проблем. При диагностиката показва грешка Р 1335, която е датчик на коляновия вал, смених три такива заедно с оригиналния и проблема не изчезна. Умната дюза е в ред, окабеляването също, проверявахме го, казаха ми, че е възможно да е електронния блок на помпата, която е Bosch, сменихме и него и пак същия проблем и дава същата грешка. Джипката иначе пали от раз, не мени оборотите на място, върви много и разхода е нормален. Някой имал ли е такъв проблем и как го е отстранил?

От: Светла лампата чек при студен мотор и при рязко подаване на газ и гасне.

То хубаво, ама помпата електронен блок няма, та не знам какво сте сменяли.

Друго - не знам с какво ти четат грешките, но в сервизното грешка P1335 няма. Грешката за сензор колянов вал е P0335.

Напиши си в профила от къде си.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Вакуумите провери ли?
      Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

От Севлиево съм колега. Сменяхме платката на помпата с друга пак от помпа Бош, но не от Нисан и същата работа. Бяха и различни буксите, но ги запоихме.

Кои вакуми? Имал съм проблеми с вакумите на ЕГР клапан при Ауди и VW, и там съм наясно, сам си ги правя, но тук не виждам подобно нещо. При проблем с вакумите, просто забива и не върви, все едно е без турбо, но при джипката направо светва чека и гасне,връщам ключа и паля и всичко е наред, до следващото гаснене.
        Последно редактирано от CarTest™; 30-09-13, 16:09.

Коментар

А цедката на ГНП -то + горивен филтър. Понякога точно там се крие ключа от палатката.
          - провери и дали конектора на помоата не се бъзика. Едно кръгло дето се развърта

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X