От: Разход на Нисан навара Д22 2,5 DI 133 коня 2004 година
ЛамБа на таблото или микрек на кутията. Ако е ровено по двигателя, кутията и трансмисията въобще, може кабели или куплунги да не са включени кадърно. Там всичко е много сгъчкано и късо.
Това ако всичко друго механично е наред.
Виждали сме раздатки без колела вътре.
...ма нема се пУашиш. Имам такава кутия на двора. Мога да ти снимам.
ПП Ако е правен мотора без да се вади кутията тия връзки са проблем. Гледай мотора да не е отварян. Той е проблемен. Кутията не е.
На място, вклюи бутона за подгряване(от ляво на волана). Оборотите се вдигат на ~1000. Като включиш на скорост, падат на ~ 500. Пробвай на всички скорости. Ако някъде не падат има ядове с микреците на кутията или куплунгите по трасето.
от ляво на волана имам две копчета за подгряване като включих по близкото до волана оборотите се вдигнаха над 1500 но несам пробвал да включа скорости,това тревожно ли е?
Днес пробвах както каза включих копчето за подгряване и оборотите се вдигнаха на 1500 след като изреждах скоростите с натиснат съединитек падаха на нормално ниво.Искам да те питам за какво служи това подгряване и защо са две копчетата,а и на таблото никаде не видях да има идикатор(лампичка ) 4wd,ако може някои да ми обясни съм благодарен
Кога е студено, това копче държи по-високи обороти на празен ход, и двигателя загрява доста по-бързо. Ако решиш да караш през това време оборотите падат като вклчиш скорост.
Има индикатор за 4х4. Снимал съм ти датчика и част от инсталацията след него.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
да купихме я за дядото че е земеделец,много яко вози .сега отстраняваме дребните косури като изгорели крущки на таблото и габарити и това за 4творките.
Коментар