Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терано 3.0 виене при подаване на газ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Терано 3.0 виене при подаване на газ.

Здравейте имам следният проблем. При подаване на газ на тераното се чува виене от двигателя. Виенето се получава след 1000 оборота независимо дали е на място или в движение. Шумът е като от турбината но е доста по силен. Турбото съм го гледал няма абсолютно никакви луфтове. Колата няма загуба на мощност. Моля да ме насочите какво може да е благодаря.

От: Терано 3.0 виене при подаване на газ.

Виж хидравличната и вакуум помпи, и лагерите на алтернатора. Може и някоя обтяжна ролка да се обажда.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да не би вискомуфата да е блокирала и перката да е все в зацепено положение и да фучи ...
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Свали аксесоарния ремък и пробвай без него.Ако виенето остане е от зъбния ангренаж.

Коментар

Проблема се оказа в обтегача на ремъка явно е клеясъл тъй като джипката не беше карана доста време. Като дърпах ремъка с ръка се раздвижи и за сега ту се чува ту не. Този обтегач подлежи ли на някакъв ремонт и евентуално как се сваля.

Коментар

Ролката,самия обтегач или амортесьора?

Коментар

Ами не мога да преценя защото като дърпам ремъка с ръка се чува нещо като скърцане от оптяжният механизъм. След като го дръпнах няколко пъти свистенето го има от време на време и за това съдя, че е от него. Въпроса ми е дали може да се свали и ремонтира въпросният механизъм защото е доста тясно мястото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X