Колеги от 2 часа ровя в форума да търся снимка която видях на Нисан Патрул ,сигурен съм че, я видях наскоро,но нямам късмет а явно и нерви да я търся повече.Въпроса ми е ,видях на такъв нисан на калника фар правоъгълен мисля , че е фабричен монтиран е с късата си страна надолу и ми е много интересно за какво служи ? Съвсем от страни на калника ,ако наистина е фар с този интересен монтаж,ми е много любопитен.Мисля ,че същия съм го виждал преди години спираше пред СУ.Много ще съм благодарен ако някои ме осветли по въпроса за какво служи този фар.Дали не е осветление в завой?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за специфични фарове на Нисан Патрол
Свий
X
-
От: Въпрос за Нисан
Точно за този става на въпрос колега . Благодаря за снимката ,така по добре се разбира не доброто ми обяснение в горния пост. А че има в БГ има.Лично съм виждал В София , като идваш от Орлов мост към Народното събрание спрял отстрани преди светофара на СУ. Това преди години и то не веднъж.А наскоро и на снимка в този форум ,но не можах да я намеря когато писах темата,а колко търсих...
Коментар
-
модификация най вече 4200 кубика Сафари десни волани... в Австралия не са рядкост https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j..._EBTsQtJZvftWw

driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
КОлега, когато се кара вечер в планина или в гора и фаровете светят само на право пред джипа, познай как се маневрира при остър завой... на сляпо...Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнениеБлагодаря колега. Ясно Нисан Патрул Сафари .Сега ако някой каже и за какво е фара ,Ще е супер.
Аз лично имах на тавана светлини за тази цел и на всички нощни карания съм убеден, че един такъв фар щеше да ми облекчи много живота а в планина със стръмни тесни пътища по-ръба ... през ноща на тъмно си е руска рулетка ако нямаш хубава видимост...Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Колега напълно съм съгласен,даже ще си призная ,че и аз съм си сложил фарове които да светят встрани.Тези за които питам са монтирани от Нисан и ми беше интересно,тяхното обяснение за монтажа и начина на включване/пък и така да се каже за мен са монтирани вертикално- защо?/.Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеКОлега, когато се кара вечер в планина или в гора и фаровете светят само на право пред джипа, познай как се маневрира при остър завой... на сляпо...
Аз лично имах на тавана светлини за тази цел и на всички нощни карания съм убеден, че един такъв фар щеше да ми облекчи много живота а в планина със стръмни тесни пътища по-ръба ... през ноща на тъмно си е руска рулетка ако нямаш хубава видимост...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар