Колеги от 2 часа ровя в форума да търся снимка която видях на Нисан Патрул ,сигурен съм че, я видях наскоро,но нямам късмет а явно и нерви да я търся повече.Въпроса ми е ,видях на такъв нисан на калника фар правоъгълен мисля , че е фабричен монтиран е с късата си страна надолу и ми е много интересно за какво служи ? Съвсем от страни на калника ,ако наистина е фар с този интересен монтаж,ми е много любопитен.Мисля ,че същия съм го виждал преди години спираше пред СУ.Много ще съм благодарен ако някои ме осветли по въпроса за какво служи този фар.Дали не е осветление в завой?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за специфични фарове на Нисан Патрол
Свий
X
-
От: Въпрос за Нисан
Точно за този става на въпрос колега . Благодаря за снимката ,така по добре се разбира не доброто ми обяснение в горния пост. А че има в БГ има.Лично съм виждал В София , като идваш от Орлов мост към Народното събрание спрял отстрани преди светофара на СУ. Това преди години и то не веднъж.А наскоро и на снимка в този форум ,но не можах да я намеря когато писах темата,а колко търсих...
Коментар
-
модификация най вече 4200 кубика Сафари десни волани... в Австралия не са рядкост https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j..._EBTsQtJZvftWw
driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнениеБлагодаря колега. Ясно Нисан Патрул Сафари .Сега ако някой каже и за какво е фара ,Ще е супер.
Аз лично имах на тавана светлини за тази цел и на всички нощни карания съм убеден, че един такъв фар щеше да ми облекчи много живота а в планина със стръмни тесни пътища по-ръба ... през ноща на тъмно си е руска рулетка ако нямаш хубава видимост...Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеКОлега, когато се кара вечер в планина или в гора и фаровете светят само на право пред джипа, познай как се маневрира при остър завой... на сляпо...
Аз лично имах на тавана светлини за тази цел и на всички нощни карания съм убеден, че един такъв фар щеше да ми облекчи много живота а в планина със стръмни тесни пътища по-ръба ... през ноща на тъмно си е руска рулетка ако нямаш хубава видимост...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар