Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за специфични фарове на Нисан Патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за специфични фарове на Нисан Патрол

Колеги от 2 часа ровя в форума да търся снимка която видях на Нисан Патрул ,сигурен съм че, я видях наскоро,но нямам късмет а явно и нерви да я търся повече.Въпроса ми е ,видях на такъв нисан на калника фар правоъгълен мисля , че е фабричен монтиран е с късата си страна надолу и ми е много интересно за какво служи ? Съвсем от страни на калника ,ако наистина е фар с този интересен монтаж,ми е много любопитен.Мисля ,че същия съм го виждал преди години спираше пред СУ.Много ще съм благодарен ако някои ме осветли по въпроса за какво служи този фар.Дали не е осветление в завой?

От: Въпрос за Нисан

Вероятно за такъв фар става въпрос, аз "на живо" не съм виждал, само по чуждестранните форуми.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$(KGrHqR,!pQF!GmwJOFiBQOE(Jg9!w~~60_31.jpg
Прегледи:1
Размер:190.7 КБ
ID:5499753

Коментар

Точно за този става на въпрос колега . Благодаря за снимката ,така по добре се разбира не доброто ми обяснение в горния пост. А че има в БГ има.Лично съм виждал В София , като идваш от Орлов мост към Народното събрание спрял отстрани преди светофара на СУ. Това преди години и то не веднъж.А наскоро и на снимка в този форум ,но не можах да я намеря когато писах темата,а колко търсих...

Коментар

модификация най вече 4200 кубика Сафари десни волани... в Австралия не са рядкост https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j..._EBTsQtJZvftWw
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Благодаря колега. Ясно Нисан Патрул Сафари .Сега ако някой каже и за какво е фара ,Ще е супер.

Коментар

Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнение
            Благодаря колега. Ясно Нисан Патрул Сафари .Сега ако някой каже и за какво е фара ,Ще е супер.
            КОлега, когато се кара вечер в планина или в гора и фаровете светят само на право пред джипа, познай как се маневрира при остър завой... на сляпо...
            Аз лично имах на тавана светлини за тази цел и на всички нощни карания съм убеден, че един такъв фар щеше да ми облекчи много живота а в планина със стръмни тесни пътища по-ръба ... през ноща на тъмно си е руска рулетка ако нямаш хубава видимост...
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
              КОлега, когато се кара вечер в планина или в гора и фаровете светят само на право пред джипа, познай как се маневрира при остър завой... на сляпо...
              Аз лично имах на тавана светлини за тази цел и на всички нощни карания съм убеден, че един такъв фар щеше да ми облекчи много живота а в планина със стръмни тесни пътища по-ръба ... през ноща на тъмно си е руска рулетка ако нямаш хубава видимост...
              Колега напълно съм съгласен,даже ще си призная ,че и аз съм си сложил фарове които да светят встрани.Тези за които питам са монтирани от Нисан и ми беше интересно,тяхното обяснение за монтажа и начина на включване/пък и така да се каже за мен са монтирани вертикално- защо?/.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X