Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голям луфт в предницата на Терано2

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: Голям луфт в предницата на Терано2

    Тая щанга винаги леко се измята, даже като чисто нова. Човека от реглажа просто да ти докара всички ъгли в норма (страничните включително). Неоригинална е към 150, оригинална е мсжду 200 и кусур и 300 и кусур, в зависимост от това дали за терано 1 или терано 2. Така и не разбрах дали са взаимозаменяеми.

    Втулките на паразитния хебел също може да се погледнат. Луфта - също. Но износване на гуми от външната страна ми мяза повече на сбъркана сходимост и/или страничен ъгъл. Добрия реглаж на предница на тераното е капризна работа. Отделно дето да слагат и махат подложни шайби си играят силно ограничен кръг "регулировчици". Повечето пипват малко сходимостта, центрират ти волана, и до там.
    Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

    Коментар


    • #32
      От: Голям луфт в предницата на Терано2

      Първоначално публикуван от fiko_fire Преглед на мнение
      Ще се ходи май пак на реглаж,тъй като гледах само регулираха сходимост,изправено положение на гумите на машината,не завиха наляво надясно за да гледат ъглите.Първо обаче ще пробвам да мина 3 4 хил километра да видим ако няма нищо няма да се ходи на реглаж допълнително.
      Щото ги мързи. Търси друго място и НАСТОЯВАЙ всички ъгли да са в норма и максимално еднакви и от двете страни. Щото сходимостта и аз вкъщи на канала мога да ти я докарам за 10-ина минути и да ти взема 20 кинта. Ама това НЕ Е реглаж на предница, а взимане на едни пари!
      Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X