От: Въпрос за Нисан Терано 2 2.4
Ами ще пробвам с регенерат на INSA TURBO SAHARA само че мисля да мина на 16 цола
Ами ще пробвам с регенерат на INSA TURBO SAHARA само че мисля да мина на 16 цола

Нямам намерение да правя "бегачка" ни най-малко. Не съм и писал че искам. За целта имам друго возило ( СААБ - бензинов с турбо ). Целта ми е да се движа с нормална скорост - визирам 100 до 120 км/ч със съответно нормални обороти. Не ламтя за по-високи скорости с този джип, не ми е цел да изпреваря всички и всичко, което срещна по пътя. В момента с малко над 2500 се движа с 90, достигна ли комфортните за мен около 110км/ч става шумно и разхода се вдига прекомерно. Сигурен съм че напълно разбираш проблема ми.
Нямам намерение да правя "бегачка" ни най-малко. Не съм и писал че искам. За целта имам друго возило ( СААБ - бензинов с турбо ). Целта ми е да се движа с нормална скорост - визирам 100 до 120 км/ч със съответно нормални обороти. Не ламтя за по-високи скорости с този джип, не ми е цел да изпреваря всички и всичко, което срещна по пътя. В момента с малко над 2500 се движа с 90, достигна ли комфортните за мен около 110км/ч става шумно и разхода се вдига прекомерно. Сигурен съм че напълно разбираш проблема ми.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар