Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Терано - товарен или лек, законови положения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нисан Терано - товарен или лек, законови положения?

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
    ... ако и коланите са там, още утре отивай на технотест, после в КАТ
    Не забравяй, че отзад има два странични колана и един среден, който обикновено е заврян под отдолу седалката. Гледай да го имаш и него.
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
      Не забравяй, че отзад има два странични колана и един среден, който обикновено е заврян под отдолу седалката. Гледай да го имаш и него.
      +1

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
        А отзад като е с прозорци,а отгоре на всичко съм и с пластмасов таван /hard top/,къде да ги закача тези колани?!?

Коментар

Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнение
          А отзад като е с прозорци,а отгоре на всичко съм и с пластмасов таван /hard top/,къде да ги закача тези колани?!?
          E, ти си с Патрул. Би трябвало да видиш на пътническата версия как са захванати коланите. Тераното си има задни странични колони.
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

.....ами ...всичко приключи без промяна на предназначението....попадайки в лудницата в КАТ взех много бързо решение, за добро или не - гспод знае!

Коментар

Днес идат да го обуем ( по съвет ) BFGoodrich - All Terrain T/A - 235/75 R15 104S......50% - шосейна, 50% - off-road

Коментар

Първоначално публикуван от alsash Преглед на мнение
                .....ами ...всичко приключи без промяна на предназначението....попадайки в лудницата в КАТ взех много бързо решение, за добро или не - гспод знае!
                Безаварийно и БЕЗПРОБЛЕМНО

Коментар

Колеги и аз да се включа - Тераното ми е двуместно, данък 14 лв, два пъти преглед в годината на нормална цена като автомобил. ГО е еднаква за товарен и лек..... хах даже миналата година карах с гр. отговорност за лек....жената се объркала и така е написала, казаха ми след като направих справка, че няма проблем от застрахователната компания. За технотеста проверих и там, отговорът е, че Тераното може да се пререгистрира единствено от 1+1 на 3+1. За 4+1 не може 1. няма колан за средния 2. седалките отзад са 2 и трето няма облегалка за средния човек. Проверих и в данъчното, отговорът е - за Терано 2002, 2.7 tdi, 125 кс. - 244 лв. Хахах засега само съм сложил коланите отзад и съм в процес на мисленеее.....

Коментар

...."До кога в страната ни бащина ще вилнее тая страшна простащина" - Радой Ралин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X