Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма ток до запалката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Няма ток до запалката

Първоначално публикуван от Даниел Бибов Преглед на мнение
    По рано се опитах да махна чистачките да проверя за филтър но нямам скоби и не съм се занимавал друг път.

Сега чакам да видя някой дали ще каже каква е черната кутийка малко по нагоре по снимките

Поздрави!
    Сигурно никой няма да ти каже,особено ако е бръмбар за подслушване сложен там от ...Цветанов...
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Нещо по тоците е, защото пише 12 волта, но кой знае. А за бръмбър най-много да чуе кучето как лае в колата
      Nissan Terrano 2.7 TDi
      ----------------------------
      Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Kрушката е една в голям правоъгълен рефлектор...

Коментар

Тая кутийка да не някакво външно реле на динамото

Коментар

calentado е отопление, стопляне на испански. Вентилатора, климата, подгревните свещи?
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
              Имай предвид,че от там при недобро уплътняване при силен дъжд може да ти влиза вода и да капе в краката ти!
              Четох че го лекували проблема с мазане на качествен силикон и така....
              Това през лятото.
              През зимата водата замръзва по вентилатора на парното, и понякога от леда блокира и не може да се завърти.
              Гори бушона на парното, та да не се чудите защо гори.
              Аз омазах добре със силикон, не знам колко качествен, но спря да тече в краката при дъжд.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Това през лятото.
                През зимата водата замръзва по вентилатора на парното, и понякога от леда блокира и не може да се завърти.
                Гори бушона на парното, та да не се чудите защо гори.
                Аз омазах добре със силикон, не знам колко качествен, но спря да тече в краката при дъжд.
                Коле...под качествен силикон имах предвид,не че няма да спре да тече,ами може да започне да корозира там,ако не е неутрален!
                Спарки предупреждава почти винаги за тази работа стане ли въпрос за ползване на силикон.Аз лично съм се спрял и ползвам силикон на Виктор Рейнц.Скъпичък е,но за сметка на това където съм намазал с години няма проблем...нито с течове ,нито с корозия!
                Та това се има предвид под качествен/т.е. не само дали уплътнява добре ами и другата страна на въпроса-корозията/
                Поздрави!
                NISSAN FOREVER
                -----------------------------------------------------------------------------
                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X