Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хвърлих око на Терано 2 '96

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хвърлих око на Терано 2 '96

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
    Абсолютно невярно. От личен опит ще ти кажа, че дори и чисто нова кола да си вземеш, ако не ти е на късмет само ядове ще береш. Много хора си мислят, че като закарат колата в сервиз преди да я закупят и всичко и е наред ще кара вечно. Диагностиката ще покаже единствено, ако има някакви сериозни грешки, пък и това не е гаранция. Купуването на автомобил си е чиста проба късмет.
    - Преди години реших да си купувам първата ми кола. Отивам с братчеда - завършил ДВГ в Техническия + един от най-добрите майстори в региона + апаратура за диагностика + пари
    Всичко мина нормално, направо изглеждаше нереално запазен и поддържан автомобил. Е да де, ама след 2 месеца цялата предница беше за ремонт, протече водната помпа, която струваше колкото цял двигател, накрая смених дюзи и разпръсквачи.
    - Опит номер N, стоя си един слънчев и горещ следобяд пред компютъра в поредното ровене из сайтовете за търсене на следващата джипка. Натискам бутона рефреш и излиза нова обява. Чета, звъня . . . Часа е 16.00, обмислям за секунда, обаждам се на приятел, който е до 17.00 на работа. В 17.30 тръгвам от Банско, в 18.50 бях в автокъщата. Тестдрайва беше 200м, огледа 15мин. Първоначална еуфория нямаше, щото за 1 месец бях обиколил над 50 автокъщи. След 15мин вече се водех в новата си джипка. Е да куна на дърво за 15к км. няма никакви грижи.
    -По сходен начин с бащата ходихме за буса. И той се угоди.
    * Прави си сам изводите *
    Човек никога не знае на какво ще попадне и понякога от твърде голямата си предпазливост изпада в неразрешим казус. Започва да не спи ноще, постоянно да омисля варянти и да се самонавива и самозалъгва Недей да влагаш толко енергия в такива начинания, пък когато улучиш, еуфорията след покупката трае доОста дълго - вЕрвай ми

Поздрави !
    п.п. Хех, сега видях че с колегата задаващ въпросите сме градски Крайно време е да организираме клубна сбирка
    да бе прав си. Аз си купих голф 3 комби на газ от циганин и вече 30х.к. немога да го уморя има няма прекарал съм 10м2 бърва за огревпреди да си купя джип го ползвах за разходки сред природата
    само бараки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X