Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хвърлих око на Терано 2 '96

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хвърлих око на Терано 2 '96

Хвърлих око на един къс Терано 2 и смятам да ходя да го гледам (в Костенец). Има ли някой от там или наблизо или от София, които
    да дойде с мен да го погледнем. Аз не съм от разбирачите и не ми се иска да сбъркам нещо и да блъскам по стената после.

За черпенето ще се договорим.
    Mitsubishi Pajero Pinin 1.8GDI

От: Хвърлих око на Терано 2 '96

Гледай предимно за ръжди. И ако е дизелово да пали лесно и да не пуши. Ако ще го пробваш - дизелово 2.7ТДИ (с 4-те фара) трябва да вдига 140 с лекота.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

2.4i бензин, 116 кончета

Коментар

Първоначално публикуван от voododoll Преглед на мнение
        Хвърлих око на един къс Терано 2 и смятам да ходя да го гледам (в Костенец). Има ли някой от там или наблизо или от София, които
        да дойде с мен да го погледнем. Аз не съм от разбирачите и не ми се иска да сбъркам нещо и да блъскам по стената после.

За черпенето ще се договорим.
        колега ако е дизел по добре недей много увехтял вече
        само бараки

Коментар

бензин е ама нещо един пост ми се губи

2.4i бензин 116 коня , 3вратка с 2 фара, август 1996

Коментар

Първоначално публикуван от off mechanic Преглед на мнение
            колега ако е дизел по добре недей много увехтял вече
            И какво като е овехтял? Важното е техническото състояние. 2.7 мотора няма проблеми с възрастта. Моя е 98-ма, на 123 хиляди км, и всички параметри са му на максимума (компресия 30 при норма 25-30, разлика между цилиндрите 0.2 при норма 2). Ще ми се да видя безинов мотор на тия километри с параметри като от завода.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Всичко зависи как е карано и поддържано. Двигателя на Акласата ми (дизел 1.7) при диагностика даде мноого добри показатели за 12 годишната му експлоатация. Нямаше нищо извън норма.

Но съм виждал съсипани двигатели за много по-малко време.

Коментар

Здравей Колега,
                То старата кола е като динята - взимаш я малко на късмет.
                Отиваш на място, гледаш внимателно дали всичко работи и дали отговаря на информацията от обявата (ако има такава де), качваш се правиш едно бързо кръгче и ако много ти хареса си ти. Най-важното е да се пазариш за цената - можеш спокойно да свалиш до 500 - 700 лв, а ако си по-добър и повече.
                Преди да дадеш парата провери всички документи.
                Успех.
                Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                Opel Campo 3,1 TD '99
                Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Ако си го харесаш не му мисли много-взимай.Огледай трансмисията и тенекията.

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
                    Здравей Колега,
                    То старата кола е като динята - взимаш я малко на късмет.
                    Отиваш на място, гледаш внимателно дали всичко работи и дали отговаря на информацията от обявата (ако има такава де), качваш се правиш едно бързо кръгче и ако много ти хареса си ти. Най-важното е да се пазариш за цената - можеш спокойно да свалиш до 500 - 700 лв, а ако си по-добър и повече.
                    Преди да дадеш парата провери всички документи.
                    Успех.
                    Ако си го харесаш не му мисли много-взимай.Огледай трансмисията и тенекията
                    Това с късмета при новите технологии може да се елиминира на минимален процент,все пак има сервизи който могат да ти направят пълна диагностика,на автомобила.Важно е да не се подаваш на първоначалната емоция, и с теб да има доверен човек,който е запознат с този модел автомобил,и знае всичките му тънкости, на такъв човек би му направил впечатление всеки непривичен шум,което е знак за проблем!Тест драйва е задължителен,но от човек който познава динамиката на модела. Това с любов от пръв поглед,много не важи,щото джамбазите са в състояние пепеляшка да изкарат като принцеса,но това става само в приказките!Вече зависи от цената,човек може и да приеме някой компромиси,но задължително да е на ясно с цената им!!!!

Коментар

Абсолютно е така, патил съм вече с мерцедеса така. 4к кола и 3к ремонт а на пръв поглед нищо и нямаше.

Баща ми ще идва също, и той вика диагностика първо - парите после

Коментар

Каква е тая диагностика колега?
                        само бараки

Коментар

Под диагностика имам в предвид сервиз и преглед от разбиращо лице. Щото аз си гледам кат теле и тия неща повечето са ми йероглифни.

Коментар

Първоначално публикуван от pepihm Преглед на мнение
                            Това с късмета при новите технологии може да се елиминира на минимален процент,все пак има сервизи който могат да ти направят пълна диагностика,на автомобила.Важно е да не се подаваш на първоначалната емоция, и с теб да има доверен човек,който е запознат с този модел автомобил,и знае всичките му тънкости, на такъв човек би му направил впечатление всеки непривичен шум,което е знак за проблем!Тест драйва е задължителен,но от човек който познава динамиката на модела. Това с любов от пръв поглед,много не важи,щото джамбазите са в състояние пепеляшка да изкарат като принцеса,но това става само в приказките!Вече зависи от цената,човек може и да приеме някой компромиси,но задължително да е на ясно с цената им!!!!
                            смятаи за какви нови технологии говорим щом с един кламер можеш да си направиш диагностика на този джип не се излагай колега това да не е с класа
                            само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от pepihm Преглед на мнение
                              Абсолютно невярно. От личен опит ще ти кажа, че дори и чисто нова кола да си вземеш, ако не ти е на късмет само ядове ще береш. Много хора си мислят, че като закарат колата в сервиз преди да я закупят и всичко и е наред ще кара вечно. Диагностиката ще покаже единствено, ако има някакви сериозни грешки, пък и това не е гаранция. Купуването на автомобил си е чиста проба късмет.
                              - Преди години реших да си купувам първата ми кола. Отивам с братчеда - завършил ДВГ в Техническия + един от най-добрите майстори в региона + апаратура за диагностика + пари
                              Всичко мина нормално, направо изглеждаше нереално запазен и поддържан автомобил. Е да де, ама след 2 месеца цялата предница беше за ремонт, протече водната помпа, която струваше колкото цял двигател, накрая смених дюзи и разпръсквачи.
                              - Опит номер N, стоя си един слънчев и горещ следобяд пред компютъра в поредното ровене из сайтовете за търсене на следващата джипка. Натискам бутона рефреш и излиза нова обява. Чета, звъня . . . Часа е 16.00, обмислям за секунда, обаждам се на приятел, който е до 17.00 на работа. В 17.30 тръгвам от Банско, в 18.50 бях в автокъщата. Тестдрайва беше 200м, огледа 15мин. Първоначална еуфория нямаше, щото за 1 месец бях обиколил над 50 автокъщи. След 15мин вече се водех в новата си джипка. Е да куна на дърво за 15к км. няма никакви грижи.
                              -По сходен начин с бащата ходихме за буса. И той се угоди.
                              * Прави си сам изводите *
                              Човек никога не знае на какво ще попадне и понякога от твърде голямата си предпазливост изпада в неразрешим казус. Започва да не спи ноще, постоянно да омисля варянти и да се самонавива и самозалъгва Недей да влагаш толко енергия в такива начинания, пък когато улучиш, еуфорията след покупката трае доОста дълго - вЕрвай ми

Поздрави !
                              п.п. Хех, сега видях че с колегата задаващ въпросите сме градски Крайно време е да организираме клубна сбирка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X