Terrano 2,7 99г. светна лампа check ,промяна никаква в работата на мотора,без проблеми.Предположение,първата тръба на ауспуха с меката връзка дето е бе пред разпадане когато светна.Направих тест за грешки показа P0443,изтриха грешката.Обаче на път към сервиза да сменя тръбата отново светна check.Няколко дена се возя вече,няма гаснене.Въпроса ми е ,дали да търся в друга посока проблема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Terrano 2 2,7 светна check.
Свий
X
-
От: Terrano 2 2,7 светна check.
Много е възможно да светне поради грешна информация от ламбда сондата. На диагностика трябва да покаже ако е това.
Успех!GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
-
Аха. Ламбда сонда на 2.7 TDI.Първоначално публикуван от Митков - bulextreme.com Преглед на мнениеМного е възможно да светне поради грешна информация от ламбда сондата. На диагностика трябва да покаже ако е това.
Успех!
Голям си оптимист.
Не е тръбата причината. Няма никакви датчици, гледащи изгорели газове при дизела.
P0443 в сервизното ръководство няма. Има 0403, което е сензорите на педала за газта. Поне не видяхте ли текста към грешката? Разните четци имат навика да преобразуват кодовете към техни си разни, и става пълно мазало.
Щом работи, или проблема е дребен и се появява от време на време, или е примерно някой температурен датчик или прекъснат кабел. При прекъснат кабел за температурата на охлаждащата течност например, чека светва, но всичко си работи нормално. Предполагаемо и при прекъснат кабел към сензора за температура на горивото в помпата също няма да има сериозни промени в работата на двигателя. Какъв е проблема може да се установи гледайки данни от датчиците в реално време.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
И на мен ми светна чека днес докато си карах , само дето ми резна и оборотите на мотора , от извесно време като отворям капачката на резервоара всмукваше вуздух и при това доста здраво , кажете къде да я карам за диагностика в София съм .
Коментар
-
Категорично всмукването на въздух при развиване на капачката на резервоара няма никакво отношение към чек лампата!!!Първоначално публикуван от kiki2002 Преглед на мнениеИ на мен ми светна чека днес докато си карах , само дето ми резна и оборотите на мотора , от извесно време като отворям капачката на резервоара всмукваше вуздух и при това доста здраво , кажете къде да я карам за диагностика в София съм .
Моя съска всеки път от както съм го взел и нито върви по-малко,нито пък свети нещо....
Търси проблема другаде!
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Ами при Андро - andro160. Това е човека за подобни неща.Първоначално публикуван от kiki2002 Преглед на мнениеИ на мен ми светна чека днес докато си карах , само дето ми резна и оборотите на мотора , от извесно време като отворям капачката на резервоара всмукваше вуздух и при това доста здраво , кажете къде да я карам за диагностика в София съм .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар