Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terrano 2 2,7 светна check.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Terrano 2 2,7 светна check.

Terrano 2,7 99г. светна лампа check ,промяна никаква в работата на мотора,без проблеми.Предположение,първата тръба на ауспуха с меката връзка дето е бе пред разпадане когато светна.Направих тест за грешки показа P0443,изтриха грешката.Обаче на път към сервиза да сменя тръбата отново светна check.Няколко дена се возя вече,няма гаснене.Въпроса ми е ,дали да търся в друга посока проблема.

От: Terrano 2 2,7 светна check.

Много е възможно да светне поради грешна информация от ламбда сондата. На диагностика трябва да покаже ако е това.

Успех!
    GSM: 0898 554713
    Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Ще се повозя така седмица време и после ще изчистя отново грешката.Така ме посъветваха да направя.

Коментар

Първоначално публикуван от Митков - bulextreme.com Преглед на мнение
        Много е възможно да светне поради грешна информация от ламбда сондата. На диагностика трябва да покаже ако е това.

Успех!
        Аха. Ламбда сонда на 2.7 TDI. Голям си оптимист. Не е тръбата причината. Няма никакви датчици, гледащи изгорели газове при дизела.

P0443 в сервизното ръководство няма. Има 0403, което е сензорите на педала за газта. Поне не видяхте ли текста към грешката? Разните четци имат навика да преобразуват кодовете към техни си разни, и става пълно мазало.

Щом работи, или проблема е дребен и се появява от време на време, или е примерно някой температурен датчик или прекъснат кабел. При прекъснат кабел за температурата на охлаждащата течност например, чека светва, но всичко си работи нормално. Предполагаемо и при прекъснат кабел към сензора за температура на горивото в помпата също няма да има сериозни промени в работата на двигателя. Какъв е проблема може да се установи гледайки данни от датчиците в реално време.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И на мен ми светна чека днес докато си карах , само дето ми резна и оборотите на мотора , от извесно време като отворям капачката на резервоара всмукваше вуздух и при това доста здраво , кажете къде да я карам за диагностика в София съм .

Коментар

Проблема е решен.Бе доста безобиден, изгорял бушон се оказа.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki2002 Преглед на мнение
              И на мен ми светна чека днес докато си карах , само дето ми резна и оборотите на мотора , от извесно време като отворям капачката на резервоара всмукваше вуздух и при това доста здраво , кажете къде да я карам за диагностика в София съм .
              Категорично всмукването на въздух при развиване на капачката на резервоара няма никакво отношение към чек лампата!!!
              Моя съска всеки път от както съм го взел и нито върви по-малко,нито пък свети нещо....
              Търси проблема другаде!
              Поздрави!
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kiki2002 Преглед на мнение
                Ами при Андро - andro160. Това е човека за подобни неща.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X