Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчка на тампони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Поръчка на тампони

Сега ми идва и още един вариант...Виж понякога планката ,която законтря задната врата при отворено положение и се разбива нита към купето.В следствие на това,при затворена врата планката,особено при неравности/най-вече резки и къси удари по окачването/ притропва.Наистина явява се в средата на джипа,а не в левия край,но...знае ли се,може звука да се разпространява.Там пробата става като разглобиш планката и пробваш движение без нея/поне става бързо/.
    П.П.Между другото и при мен имаше едно както се казва причукване при определен удар или по-рязко усукване на моста отзад в левия край.Също смених задна лява биелета и макар да беше разбита ,шума не изчезна.Сега обаче от 1месец не го чувам....Канех се да разтоваря всичко в багажното и да демонтирам дори сандъка,за да съм сигурен,че не е нощо от там,обаче така и не го сторих.За сега шума изчезна,ама ако се появи отново и тази операция ще последва!
    Дано откриеш какъв източника...знам колко е дразнещо това!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Регулирах тази като планка с ос която е на самото купе. Вратата си се затваря нормално. Махнах и тази планка която ограничава отварянето на вратата ( която е казал колегата lubashki777 ) и пак си тропа обаче е по-малко, явно и планката е тропала. Минавам през жп прелез на релсите като е джипката не тропа и в момента в който колата скочи от релсите и тропне от дясно...
      Nissan Terrano 2.7 TDi
      ----------------------------
      Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Еи ща побърка това тропане
        само бараки

Коментар

Намерих изгнилия проблем. Задните тампони между шасито и купето е било изгнило и като скача колата по дупките и легналите полицаи и неравности тропа (удар желязо в желязно). Тампоните са си здравино е изгнило купето точно над тях. Днеска оправихме това досадно тропане. Джипа до сега не съм го карал толкова тих Но пак е в бокса. Като са сменявали преди няколко дни задните пружини и амортесиори са ударили тръбичката за задно дясно колело ( спирачна тръбичка ) видях, че има малък теч от нея и се опитах да я стегна, точно на разколнението за ляво и дясно колело, но нестана работата и сега до понеделник съм в бокса.
          Поздрави!
          Nissan Terrano 2.7 TDi
          ----------------------------
          Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
            Виж понякога планката ,която законтря задната врата при отворено положение и се разбива нита към купето.В следствие на това,при затворена врата планката,особено при неравности/най-вече резки и къси удари по окачването/ притропва.
            Този проблем, го имам и аз. От доста време се чудя как да го отстраня. Да я махна нацяло и да сложа амортисьор някакъв, или да се мъча да нещо с болтове?
            Ако някой го е отстранявал този проблем нека дапише.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X