Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчка на тампони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поръчка на тампони

Колеги тръгнах да купувам тампони за задна и предна стабилизираща щанга но немога да намеря (Благоевград). Някой да знае от къде може да се поръчат? На предните имам картинка как изглеждат:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:NSB-0290.jpg
Прегледи:1
Размер:8.7 КБ
ID:6002711Натиснете снимката за да я уголемите

Име:54613-0x800-nissan.jpg
Прегледи:1
Размер:44.9 КБ
ID:6002712 Трябват ми 2 броя предни и 2 броя задни. Може и неоригинални, че предполагам са поне по 15 лева бройката.
    Също и 2 бр. задни биалетки.
    Терано 1996г. 2.7 TD. къса база.

Поздрави.
    Nissan Terrano 2.7 TDi
    ----------------------------
    Нещо което работи - не се пипа!

От: Поръчка на тампони

Не се шашкай колега...не са толкова скъпи
    Тампоните на задната ст. щанга скоро ги продавах на един фен неоргинални бяха нещо около 5-6лв. бройката.Предните вярвам ,че ще се намерят на подобна цена.Задна биелета пък поради липса на финансии аз лично си сложих но моето Терано евтинджос от 16-18лв./имаше и едни още по-евтини,ама си викам пък да не прекалявам./.За сега биелетата държи.Пробега е малък/около 700-800км./,но няма предпоставки да е тръгнала дори.Е..няма да кара като оригиналната,ама не е и 45лв.
    Така,че ако искаш в понеделник мога да проверя и да ти пиша.
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Ако провериш и за тампоните и биалетките ще съм ти много благодарен
      Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
        Не се шашкай колега...не са толкова скъпи
        Тампоните на задната ст. щанга скоро ги продавах на един фен неоргинални бяха нещо около 5-6лв. бройката.Предните вярвам ,че ще се намерят на подобна цена.Задна биелета пък поради липса на финансии аз лично си сложих но моето Терано евтинджос от 16-18лв./имаше и едни още по-евтини,ама си викам пък да не прекалявам./.За сега биелетата държи.Пробега е малък/около 700-800км./,но няма предпоставки да е тръгнала дори.Е..няма да кара като оригиналната,ама не е и 45лв.
        Така,че ако искаш в понеделник мога да проверя и да ти пиша.
        Поздрави!
        Сложи отпред неоригинални биалети, и после ще ти кажа в коя тема да пишеш и ти че са боклуци.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За предни не съм тръгнал да сменявам, но бях чел в една тема от теб (sparkybg), че трябват само оригинални, а за задни може и ментета. За сега само задни ми трябват.
          Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Сложи отпред неоригинални биалети, и после ще ти кажа в коя тема да пишеш и ти че са боклуци.
            Говорим за ЗАДНИ...отпред си дадох моите си 50кинта за оригинална
            Вече около 3-4000км. не е мръднала!

Първоначално публикуван от Даниел Бибов Преглед на мнение
            Ако провериш и за тампоните и биалетките ще съм ти много благодарен
            Ще проверя и ще ти пиша!
            Поздрави!
            NISSAN FOREVER

Коментар

Мерси много
              Поздрави !
              Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Хиляди благодарности на колегата lubashki777. Смених тампоните и биалетките, тъй като бяха разбити. Отзад стабилизиращата щанга стана бетон, но тропането което мислех, че е от биалетките се оказа, че е от нещо друго, но нямам представа какво. Тропането го чувам от зад повече в дясната част. Десни амортесиор е омаслил и мисля, че тропа от него, но въпроса ми е възможно ли е от него да тропа? През дупки се чува, а тук при нас по едно нанадолнище тропа много (павета и плочки) а като го качвам е по малко, предполагам защото тежеста нагоре като се качвам отива към задницата на джипа. Та въпроса ми е как да проверя дали е от амортесиора без да се сваля? Пружините до колкото мога да видя не са счупени. Дайте някакви идеи да проверя
                Поздрави!
                Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Може да е от амортисьора, може да е и от тампоните му. Може и от други неща да е, например от някой тампон по щангите.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами като хвана щангите с 2 ръце не трепват с милиметър, за това оставям по-голяма варянт амортесиора. От пружините няма как да тропа, или съм в грешка?
                    Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Колеги смених задните пружини и амортесиори с тези на колегата damyan82. Пак същото. От дясно има някакво тропане. Тампоните на щангите са здрави. Сменени са и биалетките отзад. И пак тропа. Мислех, че е от бронята но притегнах колкото може болтовете и пак си е същото. Някакви идеи да имате, че е доста досадно това тропане при каране?

Поздрави!
                      Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Слушай братле...абе да не тропа нещо в багажника,а ти да се побъркваш...
                        NISSAN FOREVER

Коментар

Ами колега не е. И то само от дясно? Махах преди 2 - 3 седмици всичко от багажника, свалях и резервната гума да не е от там, но не е. Заварките са си здрави за стойката.
                          Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Бибов Преглед на мнение
                            Ами колега не е. И то само от дясно? Махах преди 2 - 3 седмици всичко от багажника, свалях и резервната гума да не е от там, но не е. Заварките са си здрави за стойката.
                            На стойката заварки няма. Заварките можеш да видиш като махнеш кората на задната врата, както и отдолу при ограничителя за отваряне.

Регулирай си и бравата и конусчето под нея.

Коментар

Ще го провам и тоя вариянт. Мерси. Ще пиша след като го проверя.
                              Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X