Обява

Свий
Няма добавени обяви.

вторичен вал терано 2 2.7 тд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: вторичен вал терано 2 2.7 тд

Колега, НЕ СЕ НАВИВАЙ да ти го наварят това, камо ли и с 1 г. гаранция, няма да издържи, ще минеш 6000 км и пак ще се счупи. Аз имах на практика същия проблем, 2 пъти го наваряха вала, издържа 6000 км +/-. Не знам на моята кутия кой е здравия вал останал, като ми пръвъртеше зъбчатката оставах само с 4-та скорост? но не се ориентирам сега първичния или втиричния беше проблемен. Ще проверя, ако не намериш друг драсни на лични.
    Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
    X-trail 2.2 Di 2003
    Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994

Коментар

Търси кутия - от 500 до 700лв

Коментар

Здравейте отново колеги, след много перипетий намерихме комплект скоростна кутия заедно с раздатка за 2.7 ТДИ защото като отделни компоненти има разлика межу скоростната кутия на 2.7 ТД и 2.7 ТДИ и раздатъчната кутия.А както казах по горе нашият автомобил е 2.7 ТД 101 коня 1996г. по талон.След монтажа на скоростната кутия, която мисля че горе долу пасна се оказа ,че сега гредата с която се подпира скоростната кутия от долу е различна между нашият модел и купената скоростна кутия, и вилката на съединителя е различна.Голям филм,направо взе да ми писва и вече незнам какво да правя.Възможно ли е да има такива разлики или нещо майсторите не биват че вече месец и нещо сме в бокса
        Jeep grand cherokee 4.0 zj

Коментар

Възможно е да има разлики по съединителя даже и скоростната кутия да е еднаква със старата, ако джипките са от различни години. Това се гледа при купуването и монтажа.

Майсторите колко биват няма как да знаем. За всяко нещо си има начин. Аз знам поне за 2 теранота 2.7TD с монтирана кутия от 2.7TDI, и собствениците им не са споменали да е имало някакви особени перипетии по присаждането. За съжеление не поддържам връзка с тях, иначе бих ти дал координати.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Че има разлика в кутиите-има.Че съм чувал за подобниприсадки и това е така.Защо не потърсиш и други майстори за мнение.За товавреме в бокса поне трябваше да знаеш дали могат или не,дали става или не.Аз личноне бих се отказал от стария вал.Има металообработващи машини и майстори които правят чудеса.Казвам ти гоот опит.Единственния начин да не стане е ако материала е мек,но може и така дае кото чета колко кутии се изхвърлят за подобни ,,подбивания,,Не се отчайвай.

Коментар

Впрочем, вилката е нормална резервна част и може да се поръча. Долното цилиндърче и то. При това не са скъпи.

Само добре преценете точно какво ви трябва от старото и какво от новото терано.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да така е ,ама трябва ако я поръчаме да чакам отново две седмици за доставка .И много се протакваме във времето.

Коментар

Първоначално публикуван от svetliovelichkov Преглед на мнение
                  Да така е ,ама трябва ако я поръчаме да чакам отново две седмици за доставка .И много се протакваме във времето.
                  Е то всяко нещо си иска времето. Става и за 2 дена, ама струва други пари.

Коментар

Колеги тераното е готово

Коментар

Хубаво, че все пак е станало, как върви с TDI кутиятa, някъква разлика, усещаш ли 1,2,3 да са по-къси от преди, примерно?
                      Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
                      X-trail 2.2 Di 2003
                      Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994

Коментар

Ами да ти кажа не мога да направя разлика защото със старата кутия го карахме много малко и до сервиза.

Коментар

И в крайна сметка с каква кутия, какъв съединител, каква вилка е? На мен няма да ми потрябва, но току виж помогнало на някой в твоето положение.

Коментар

Първоначално публикуван от afgany Преглед на мнение
                            Хубаво, че все пак е станало, как върви с TDI кутиятa, някъква разлика, усещаш ли 1,2,3 да са по-къси от преди, примерно?
                            Предавателните числа могат да се видят от сервизните ръководства. Имат разлики, но според мен несъществени. Голямата разлика е в дифовете - бензинките и старите дизели са с 4.625 а новите 2.7TDI - с 4.375. И определено се усеща.

Коментар

Скоростната кутия, раздатката, вилката,ябълката на вилката и гредата която подпира скоростната кутия са от терано 2.7 тди а не от тд защото имат разлика.А съдинителя когато го поръчахме беше за тд което значи че са еднакви.

Коментар

Здравейте отново колеги .Хайде най накрая да се похваля със снимки на тераното вече всичко по него е топ (за сега)

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03042013463.jpg
Прегледи:1
Размер:163.2 КБ
ID:5468309Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03042013464.jpg
Прегледи:1
Размер:140.7 КБ
ID:5468310

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X