Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с блокажа на Нисан Патрол У60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с блокажа на Нисан Патрол У60

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
    Предполагам си бил на 4Х4 , щото блокажа може да се задейства само в този режим .
    Ъ? Шо речи? Ко ши почерпиш ко ти го пусна само на задно?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Ъ? Шо речи? Ко ши почерпиш ко ти го пусна само на задно?
      И моя съм го направил да мога да го пускам винаги без значение дали съм на 4Х4 или не , но по дефолт блокажа работи само в режим 4Х4 ... а пък аз винаги мога да почерпя
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

И моя съм го направил да мога да го пускам винаги без значение дали съм на 4Х4 или не , но по дефолт блокажа работи само в режим 4Х4 ... а пък аз винаги мога да почерпя
        Е не го знам аз тоя дефолт. Не съм пил с него. Ма си може винаги. Има уж изключване над 7 км/ч, ама то е мижи да те лажем.

Е пред носа ми е управлението на блокажа, мога да го снимам и тука гурутата набързо да разгадаят логиката щото е аналогово

Тва ако не ми вярваш де
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е не го знам аз тоя дефолт. Не съм пил с него. Ма си може винаги. Има уж изключване над 7 км/ч, ама то е мижи да те лажем.

Е пред носа ми е управлението на блокажа, мога да го снимам и тука гурутата набързо да разгадаят логиката щото е аналогово

Тва ако не ми вярваш де
          Тъй де , и аз го гледам манула пред мен , и там тъй си пише , че работи само в режим 4Х4 ...ма знам ли може да съм забравил съветцкия и да не мога да го разбера ...
          Управлението ми работеше до последно щото веднаж се наложи да се прибирам на 4Х4 и бях забравил включен блокажа ама той се беше изключил автоматично ...
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Тъй де , и аз го гледам манула пред мен , и там тъй си пише , че работи само в режим 4Х4 ...ма знам ли може да съм забравил съветцкия и да не мога да го разбера ...
            Управлението ми работеше до последно щото веднаж се наложи да се прибирам на 4Х4 и бях забравил включен блокажа ама той се беше изключил автоматично ...
            Е щом е съвецки начи е грешен. Аз цял живот се водя от тая теорема и до ся не ме е подвела )))

А изключва над определена скорост, която на теория е 7 км/ч. Тайно предлогам че си карал по-бързо на връщане-. Поне с 20 ))

Коментар

Преди няколко години от Ст. Минерални бани се върнах до града/около 15км./ с включен блокаж и стигах на моменти до 80-.90км/ч...
              Проблема беше,че поради прекъснат кабел,не светеше лампата на таблото и аз съм го забравил включен.При карането се чуваше едно съскане,като изтърван въздух на стар Зил....
              много се чудих какво съска от време на време.Дори спирах,за да проверявам да нямам пукната гума...
              и така,до момента в който се прибрах и паркирайки усетих от какво е била работата...
              Веднага жената паркирана зад джипа и пълна гас -без и със блокаж...всичко обаче си работеше ,и продължава да си работи и до ден днешен.Тогава говорих с Пламен Тенев от Варна и той ми каза,че блокаже на Патрола е доста масивен и в общи линии или работи или не...т.е. или съм го потрошил или нищо му няма.
              Та не знам дали наистина отцепва на въпросните 7км/ч,както е по книга,ама явно си отцепва навреме,за да не се прецака...
              П.П.Живе по спомени и на бившия Патрол блокажа си се включваше само на заден мост
              Поздрави!
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Ето
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име.png
Прегледи:1
Размер:38.3 КБ
ID:5452010
                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Бе аз ти вярвам, че знаеш руски ама е на - включва се само на задно и си работи.
                  Можем да тестваме тука с патрулистите де.

Коментар

Бе аз ти вярвам, че знаеш руски ама е на - включва се само на задно и си работи.
                    Точно така включва се само на задно разбирасе!
                    0898532785-КИКО

Коментар

Не само в мануала го дават така , при мен винаги блокажа е включвал само на 4Х4 , мога да го демонстрирам .
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Не само в мануала го дават така , при мен винаги блокажа е включвал само на 4Х4 , мога да го демонстрирам .
                        Начи предлагам следното

Имам на бюрото пред мен управление на блокажа. Гарантирам че не съм го пипал.
                        Включваме вместо твоето и гледаме кво става

И после скарабира задължително квото и да излезе

Коментар

Моя блокаж съм го направил по много хитър начин. Понеже мразя всякакви кабели, клапани, електромагнити и други техно-сложнотии ползвам глава от скоростен лост на влекач Ивеко- вкарал съм вакуума и двата маркуча към блокажа и работи безпроблемно. Преди включваше с известно закъснение- сега за части от секундата.
                          На сърбела майката му е чесането.
                          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Откакто имам моя патрул никога не съм пипал системата на блокажа, а си включва при всякаква скорост и всяко положение на малкия лост. В упътването пише, че като включа копчето започва да мига и като зацепи свети постоянно, но при мен лампата никога не съм я виждал да мига...
                            V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Първоначално публикуван от Postman Преглед на мнение
                              Откакто имам моя патрул никога не съм пипал системата на блокажа, а си включва при всякаква скорост и всяко положение на малкия лост. В упътването пише, че като включа копчето започва да мига и като зацепи свети постоянно, но при мен лампата никога не съм я виждал да мига...
                              Чисто нов ли го купи?
                              ТЛК-120 Николай Колев
                              0898521295

Коментар

Нов внос беше от Италия, какво се е случвало там разбира се няма как да знам.
                                Но така или иначе според мен тези ограничителни условия за включване на блокажа (като скорост под ХХ км/ч и включени бавни) са за защита на самата машина, както и на пътниците (за да не останат изненадани от поведението с включен блокаж), но човек, който разбира смисъла на блокажа и знае кога и как да го ползва, тези условия са по-скоро пречка.
                                V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X