Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали да "мушна" 33-ки на Патрола.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дали да "мушна" 33-ки на Патрола.

Първоначално публикуван от bobkata16v Преглед на мнение
    Тоя рд 28 много го плюете бре!То не вървел,то харчел,то не знам си кво..Ше взема още утре да го хвърля.По темата аз под 32 т'ва дълъг Патрол както казах и по-рано ама хич не го виждам освен по асфалта.А за разхода,некой да ми каже кой мотор от тази генерация дизели над 2500 кубика харчи по малко от 11-12.Аре със здраве!
    1кз-те примерно
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
      1кз-те примерно
      Примерно ,ама надали.И по нова ганерация мотора да е няма как с 32-33 ки да харчи под 12, нагоре -да.
      "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
      Кольо.

Коментар

То на Тойота от леките серии 32-33 и е макса .
        Борис 0888 999 едно едно9
        PATROL Y260 RB30S

Коментар

Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
          Примерно ,ама надали.И по нова ганерация мотора да е няма как с 32-33 ки да харчи под 12, нагоре -да.
          Много се отклонихме от темата, но напротив, съвременните двигатели горят по-малко. Една от бившите ми джипки харчеше 9.5-10 на асвалт (няма значение градско/извънградско) с 33" гуми и много рядко до 14/100 извън пътя. Като при мен имаше промени по двигателя в посока повишаване на разхода. Същата такава 70тка, с 33 гуми и същия двигател в оригиналната му форма гори не повече от 8-8.5 на асвалт.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            Много се отклонихме от темата, но напротив, съвременните двигатели горят по-малко. Една от бившите ми джипки харчеше 9.5-10 на асвалт (няма значение градско/извънградско) с 33" гуми и много рядко до 14/100 извън пътя. Като при мен имаше промени по двигателя в посока повишаване на разхода. Същата такава 70тка, с 33 гуми и същия двигател в оригиналната му форма гори не повече от 8-8.5 на асвалт.
            Колега стига шеги, и ние пушиме цигари кент и ядеме бонбонки тик-так.
            0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
              Колега стига шеги, и ние пушиме цигари кент и ядеме бонбонки тик-так.
              Колега, ако мислиш, че те вея на черешата, не малко хора тук познават автомобила, за който говоря, можеш лесно да си направиш справка. За втория, заповядай по всяко време в София да се увериш сам, само Траян да се прибере от Дакар. Бирата ще е от теб.

Коментар

60ка 4.0Д с 33/12.5 с метални оригинални тежки джанти София-Бургас 8.5/100 . В момента след ревизията гори 8-15. Късия Патрул, след ремонт на мотора, с нови разпръсквачи и 31/9.5 гори 12-18/100
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Който изка да кара патрол с 33ки и пита за разхода по добре да смени форума.
                  Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
                  0885/511287 ; +393200282393

Коментар

Влечем платформата с бегачката с дълъг Патрол RD28T обут с 33/12.5/15 на Гудрич - разход с платформа 20/100 , смесено каране 15/100 , този разход е с леко "бутната" помпа и турбо на 0.8 бара . Никога даже и в най големите жеги не е загрявал - на връщане от Тетевен миналата година температурата беше около 40 гр . и Патрола влачеше около 2.5 тона - загря толкова , че стрелката закри бялата точка по средата на уреда . Разбира се както казаха колегите по горе ревизирал съм изцяло охладителната система , виското , както и целия мотор . Спокойно можеш да му сложиш едни 33/10.5/15 , защото при 12.5 инча предните гуми ще ти опират в завой при свита пружина или ако окачването е "уморено"
                    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      60ка 4.0Д с 33/12.5 с метални оригинални тежки джанти София-Бургас 8.5/100 . В момента след ревизията гори 8-15. Късия Патрул, след ремонт на мотора, с нови разпръсквачи и 31/9.5 гори 12-18/100
                      Нещо много ми се види разхода на ремонтиран Патрол и то с 31х9.5....Моя без ремонт с 33" даваше подобен разход...Дори Гошо като го купи и си го откара във Варна ми съобщи,че е засякъл до там разход от 10.5л./100,което мен лично малко ме съмнява,но категорично каран на асфалт не надминава 11-12л.Говорим обаче и фактора,че моя беше на 200 + хил. километра,а твоя е правен ремонт ,а също така и моя с 33" ,а твоя с 31"....Нещо не си е наред....
                      NISSAN FOREVER
                      -----------------------------------------------------------------------------
                      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                        Нещо много ми се види разхода на ремонтиран Патрол и то с 31х9.5....Моя без ремонт с 33" даваше подобен разход...Дори Гошо като го купи и си го откара във Варна ми съобщи,че е засякъл до там разход от 10.5л./100,което мен лично малко ме съмнява,но категорично каран на асфалт не надминава 11-12л.Говорим обаче и фактора,че моя беше на 200 + хил. километра,а твоя е правен ремонт ,а също така и моя с 33" ,а твоя с 31"....Нещо не си е наред....
                        Любо , мотора е 4.0Д , така че ми се струва нормален този разход .
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                          ..........не е..по скоро е атмосферен SD33D
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                            Живе не бре...чети добре...

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение

Наистина колко кубика е мотора на въпросния къс Патрол не пише,та аз си помислих ,че е с обсъждания RD28T....
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Аз съм за трепане, щото си мисля, че всички ми знаят кочините. Късия Патрул е 3.3 атмосферен. Карал съм и други такива и изглежда всичко си му е наред. Просто си гори повече.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не знам техническото състояние на конкретния автомобил, но във вида му на снимката, с тези джанти и окачване - мушкай му 33х10,5, че прилича на Дакел .
                                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                                ... turn on your A/С !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X