Тъй и тъй ще трябва да купувам гуми за сезона, пък гледам във тема "продавам" има повече читави 33-ки, отколкото 31-ци и като цена и като качество. Та си мисля какво ще стане, ако мушна на дългият Y60, едни 33-ки. Лифта, който постигнах с пружините отпред е 96см до калниците/по мои сметки 1 1/2"/. Отзад е 93см. Та въпроса е: първо дали ще закачат при преодоляване на препятствия и второ, ще се мъчи ли и без това слабият RD28T. Респективно ще грее ли? И разбира се, колко ще вдигне разхода спрямо 31-ците?
Извинявам се, ако съм досаден с въпросите, знам че са дискутирани многократно, но категоричен отговор, така и не намерих.
Пускам и снимка, да се види колко място има в калниците. На снимката е отпред с 10R15, отзад с 31x10.5x15. Знам че е кофти, ама...
Извинявам се, ако съм досаден с въпросите, знам че са дискутирани многократно, но категоричен отговор, така и не намерих.
Пускам и снимка, да се види колко място има в калниците. На снимката е отпред с 10R15, отзад с 31x10.5x15. Знам че е кофти, ама...
Коментар