Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем в режим четири по четири

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблем в режим четири по четири

Първоначално публикуван от svetozar_ Преглед на мнение
    тези хъбове са лоша работа, тези нисани,също
    Не позна.
    Хъбовете са за икономия.
    Нисаните са за да стигнеш там за където си тръгнал.
    Не е най-бързия начин но е един от най-сигурните. Особенно ако пътя български.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от svetozar_ Преглед на мнение
      тези хъбове са лоша работа, тези нисани,също
      И това го твърдиш с пърово си мение от 3 години насам , извинявай, ама не си прав.

Поздрави !

Коментар

някои да продава ръчни хъбове

Коментар

Обади ли се на Данчо/линка който ти дадох по-горе/?
          Аз ги взех от него...
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

чака пратка чак месец Март

Коментар

сега пък ново двадесет счупи се повдигача на ел.стъклото първо помислих че е жилото но като го разглобих видях че е повдигача.Някой ако има да пиши или от къде да търся тука в Плевен няма голям избор.

Коментар

Снимай. Имам от Навара, но не знам дали е същия.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

при мен преди два месеца се строши горния водач на дясното стъкло.Ами...като видях колко ми искат за втора употреба/че го дават и с моторчето комплект/,събрах частите,фиксирах ги и след това ги залепих направо към металната шина с един двукомпонентен пластелин.По-големия ми проблем обаче се оказа да намотая както трябва въженцето,защото имах неблагоразумието да го откача ми манипулацията,обаче сега като се замисля...то май без да се откачи,не може да се прави ремонт.Монтирано ми е от средата на ноември,но оквен при пробите сега в студовете не смея да го пускам и вдигам,че да не би поради влезнала вода и замръз да го натоваря и да се счупи отново.Принципно стана много здраво и надали ще има проблем,но..."парен каша-айрян духа"...Вече си има едно на ум
                  Поздрави!
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Момчета проблема с хъбовете вече е решен оказа се че не е от тях.Някой преди мен ги е пипал и нещо не е направил както трябва е поне така ми каза майстора де то сега в събота ще си проличи но за моя голяма радост ми се размина..засега .На колко километра да си сменям маслото отпред че им забравих имената вече то едно ли е.BR.

Коментар

Първоначално публикуван от ilicha21 Преглед на мнение
                      Момчета проблема с хъбовете вече е решен оказа се че не е от тях.Някой преди мен ги е пипал и нещо не е направил както трябва е поне така ми каза майстора де то сега в събота ще си проличи но за моя голяма радост ми се размина..засега .На колко километра да си сменям маслото отпред че им забравих имената вече то едно ли е.BR.

Проблема с тези автоматичните, дори и да работят, е че като дадеш назад 2-3м изключват и ако продължиш назад включват в новата посока на движение, ако затънеш някъде в калта и почнеш ту напред ту назад, те почват да включват и да изключват както си искат с едни удъри и престъргване, и ту си с 4х4 ту го губиш и накрая могат и да откажат и да те оставят някъде С ръчните такъв проблем не съществува, ако ходиш на лов ще си по-добре с тях, та като намериш вземи си едни китайски ако питаш мен, има и на "AVM", но са по-скъпи и не по-добри.

Това "отпред" на предния диверенциал ли казваш? Ако е това, можеш и само да го провериш при масладжиите дали е пълно, както и скоростната, раздатката и задния диф. Смисълът от сменянето на маслото там е, че ще си сигурен какво си сложил и че е правилното, но ако са пълни можеш и така да ги оставиш няма да е фатално )
                      Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
                      X-trail 2.2 Di 2003
                      Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994

Коментар

ще си търся ръчни то е ясно за да изпреваря проблемите занапред.Точно за раздатката ми беше въпроса на колко километра се сменя маслото.

Коментар

2 години или 60 000км,което настъпи първо.

поздрави

Коментар

проверих ги малко долях на скоростната кутия малко малко около400гр. на другите места бяха добре.Сега заделям парички да сменя маслото на двигателя че така съм го купил пича каза че ги е сменил преди 2000км.но нали знаете нямаме си много вяра въпреки че го познавам-немного добре де другото ще изчака засега.То винаги има какво да се прави.

Коментар

колега илийча туи твойто терано с несмененото масло ( майтап бе ) с какъв агрегат е ??
                              само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от afgany Преглед на мнение
                                Това "отпред" на предния диверенциал ли казваш?
                                Първоначално публикуван от ilicha21 Преглед на мнение
                                Точно за раздатката ми беше въпроса на колко километра се сменя маслото.
                                Аз ли нещо бъркам? Ако става въпрос за "онова отпред" то ще е предния диференциал. Раздатката е доста назад...
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X