Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся скоростна кутия за Нисан Терано 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся скоростна кутия за Нисан Терано 1

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Само едно уточнение - кутията от терано 2.7 TD е същата, но от терано 1 3.0, терано 2 2.7TDI и терано 2 3.0D не е същата - по-здрава е. Можеш да я монтираш като цяло, но частите им не са съвместими.
    То ще се купува цяла скоростна кутия и ще я слагам на моята ръздатка , днес говорих с търговец от Пловдив и се разбрахме тераното е 94 година 2.7 тд дано стане , че не ми се изгаря с 300, 400 лева .
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

Коментар

Ми купи от 2.7TDI тогава. Пак ще можеш да я сложиш на твойта раздатка, а е по-здрава и проблеми няма да имаш никога. Разликата в предавателните числа не е голяма, а 4-та и 5-та са еднакви (до колкото помня), тъй че кой-знае каква разлика във вървежа няма да има, но в надеждността - определено. трилитровия дизел е с над 350Nm въртящ момент и тая кутия устисква, което, пак по спомен, е двойно на 2.4 бензина, тоест, твоя мотор няма да има сила да я строши посмъртно.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
        То ще се купува цяла скоростна кутия и ще я слагам на моята ръздатка , днес говорих с търговец от Пловдив и се разбрахме тераното е 94 година 2.7 тд дано стане , че не ми се изгаря с 300, 400 лева .
        Провери ли във Радиево ? Един познат преди време им закара едно Терано .
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
          Какво е Тераното? Търсим цяла предница за Терано 2 с кръглите фарове.
          NISSAN Terrano II (R20) 2.7TDI '99

Коментар

Първоначално публикуван от allex63774 Преглед на мнение
            Какво е Тераното? Търсим цяла предница за Терано 2 с кръглите фарове.
            Уточни че търсиш ламарините, все пак. Щото другото по предниците им е еднакво на всичките.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
              Да от Хасково , Харманли , Горски извор бях и в Радиево бях имат две теранота но ми поискаха 1200 лева То както каза нашенци искат да си платят празниците с тези пари кожодери
              Последно редактирано от jorotk; 30-12-12, 19:17.
              Land rover 2.5 tdi
              0884035413

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Уточни че търсиш ламарините, все пак. Щото другото по предниците им е еднакво на всичките.
                Да така е,търсим ламарините по предницата.
                NISSAN Terrano II (R20) 2.7TDI '99

Коментар

Да от Хасково , Харманли , Горски извор бях и в Радиево бях имат две теранота но ми поискаха 1200 лева То както каза нашенци искат да си платят празниците с тея пари кожудери
                  Тия не познават парите !
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Да от Хасково , Харманли , Горски извор бях и в Радиево бях имат две теранота но ми поискаха 1200 лева То както каза нашенци искат да си платят празниците с тея пари кожудери
                    Да, 1200лв. са много за скоростна кутия на Терано 1. Сега като чета публикациите виждам, че цената която предложих е по ниска даже от частите които са ти необходими за да се опиташ да отремонтираш твоята стара ск.кутия.
                    А колкото до кожодерите има ги на всякъде, това че са празници не значи, че подаръците са безплатни.

Коментар

Първоначално публикуван от ГЕЦОВИЩЕ Преглед на мнение
                      Да, 1200лв. са много за скоростна кутия на Терано 1. Сега като чета публикациите виждам, че цената която предложих е по ниска даже от частите които са ти необходими за да се опиташ да отремонтираш твоята стара ск.кутия.
                      А колкото до кожодерите има ги на всякъде, това че са празници не значи, че подаръците са безплатни.
                      Не но на джип който релално струва 2000 лева не може да ми се иска такава сума за скоростна кутия , аз също продавам джип на части , който стойноста му целия е повече от тези пари а продавам скоростната с раздатката за 400 лева и мисля , че за втора употреба повече от 300 лева не си оправдава .
                      Land rover 2.5 tdi
                      0884035413

Коментар

Не но на джип който релално струва 2000 лева не може да ми се иска такава сума за скоростна кутия , аз също продавам джип на части , който стойноста му целия е повече от тези пари а продавам скоростната с раздатката за 400 лева и мисля , че за втора употреба повече от 300 лева не си оправдава .
                        Без да искам за те обезкуража, но скоростна кутия комплект с раздатката за Нисан Терано, за по малко от 500лв. няма да намериш. На старото Терано /Терано 1-1990г./, съм свалял горепосоченият агрегат три пъти и в трите случая резервните части не оправдаваха ремонта и просто се налагаше смяна. Не съм имал случай в който в цялата страна да ми предложат ск.кутия на цена под 600лв. Успех в търсенето и весели празници ти желая.

Коментар

От теранотата 2 TDI си търси, аз имам такава закачена на ТД модела, няма проблеми. Ако пък ще ремонтираш драсни едно лично, донора за частите е в гаража )
                          Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
                          X-trail 2.2 Di 2003
                          Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994

Коментар

Първоначално публикуван от afgany Преглед на мнение
                            От теранотата 2 TDI си търси, аз имам такава закачена на ТД модела, няма проблеми. Ако пък ще ремонтираш драсни едно лично, донора за частите е в гаража )
                            Ще почакам работен ден догодина , и ще видим какво ще се прави -нова година нов късмет .
                            Land rover 2.5 tdi
                            0884035413

Коментар

Намерих втора ръка скоростна кутия - човека дава и гаранция темата може да се заключва
                              Land rover 2.5 tdi
                              0884035413

Коментар

Днес сменихме комплект съединител , преди да сложим скоростите с раздатката , оказа се , че стария съединител е бил в много окаяно състояние но как не е пребоксувал до сега не е ясно . Купих и нови задни беалетки на 555 ще кажа отзиви по нататък ,също смених и каренцата на кардана , и остана за утре да го досъберем .
                                Land rover 2.5 tdi
                                0884035413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X