Търся читава скоростна кутия за нисан терано 1 2.4 бензин , до колкото разбрах и от 2,7 дизела са еднакви . Моята започна да стърже на желязо и първа отказа : намирам се в Димитровград - 0884035413 Георги
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся скоростна кутия за Нисан Терано 1
Свий
X
-
От: Търся скоростна кутия за нисан терано 1
Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнениеТърся читава скоростна кутия за нисан терано 1 2.4 бензин , до колкото разбрах и от 2,7 дизела са еднакви . Моята започна да стърже на желязо и първа отказа : намирам се в Димитровград - 0884035413 ГеоргиLand rover 2.5 tdi
0884035413
-
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=101768
Това е от раздел "Ford" и е за Терано 2 / Маверик.Дано все нещо ти е от полза.
Поздрави и весели празници!NISSAN Terrano II (R20) 2.7TDI '99
Коментар
-
Мисля, че имам една останала от старото Терано, /Терано 1 Дизеловият мотор/, кутията е от бензиново Терано единица и е ползвана докато си намеря такава за дизеловият вариант. Ако не ти е проблем ще ти звънна на даденият номер на мобилен телефон.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ГЕЦОВИЩЕ Преглед на мнениеМисля, че имам една останала от старото Терано, /Терано 1 Дизеловият мотор/, кутията е от бензиново Терано единица и е ползвана докато си намеря такава за дизеловият вариант. Ако не ти е проблем ще ти звънна на даденият номер на мобилен телефон.Последно редактирано от jorotk; 27-12-12, 18:09.Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
Здрава е, аз я ползвах докато намеря за дизеловият мотор. Единствената разлика между бензиновата и дизеловата е в дължината на муфата и мисля че в броят на зъбчатките на колелото за 1ва скорост.
Тази /за бензиновият мотор/ я паркирах при един приятел който има автосервиз и не съм го питал дали я съхранява все още. Утре ще му звънна сутринта и ще имам ангажимента да ти се обадя дори и да я е дал някъде /което не ми се вярва/.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ГЕЦОВИЩЕ Преглед на мнениеЗдрава е, аз я ползвах докато намеря за дизеловият мотор. Единствената разлика между бензиновата и дизеловата е в дължината на муфата и мисля че в броят на зъбчатките на колелото за 1ва скорост.
Тази /за бензиновият мотор/ я паркирах при един приятел който има автосервиз и не съм го питал дали я съхранява все още. Утре ще му звънна сутринта и ще имам ангажимента да ти се обадя дори и да я е дал някъде /което не ми се вярва/.Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
Първоначално публикуван от ГЕЦОВИЩЕ Преглед на мнениеТоку що звъннах на ЧОВЕКО, кутията е налична, ако решиш как ще процедираш от тук на татък, драсни някой ред.Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнениеДай ми цена може и на лично съобщение и телефон .
Коментар
-
Като го гледам всичкото това...ако все още си мислиш да го отремонтираш...направо те признавам
Поздрави и Весели празници!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
От: Търся скоростна кутия за Нисан Терано 1
Имам една от Навара D22, 133коня, на двора. Много прилича. Само дето има повече жици по лоста...
Ако не си се оправил звънни на О888557Ч7Ч. ВальоФаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Проблема не е да ли ще мога да я поправя , а че двете зъбни колела са ми по 200, 300 лева броя -оригинални и трябва да се чака и то много за доставка а джипа заема един 4-ри колонен подемник , също и лагерите ми са цифра ..Така , че мисля да прибягвам до алтернатива търси друга кутия но сега и по празниците е малко ....... ако има им искът майка си и татко си Поздрави на всички и спорна идваща нова година .Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
Само едно уточнение - кутията от терано 2.7 TD е същата, но от терано 1 3.0, терано 2 2.7TDI и терано 2 3.0D не е същата - по-здрава е. Можеш да я монтираш като цяло, но частите им не са съвместими.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар