Проблема е че откакто го имам тоя джип зареждането не ме кефи.И се почнаха едни ремонти на алтернатора.При пуснати фарове и парно,пък недай си боже и ел. перки,че нали виското го отстраних от конструкцията направо умираше.Викнах едно реле ,свалям ръгам му го,обратно на джипа никво подобрение
.
Мисля си пак се изциганих щото взех ефтиното явно нещо е нефелно.Аре по убаво та зорлем 0.5 волта нагоре,ама при натоварване отиваме на 12.7-12.8,което пак си е зле отсекъде.Отново сваляне мерат,гледат,умуват сичко здраво ама за пробата да му сменим намотката.Съгласявам се и о чудо още 0.3-4 волта нагоре
.Днес смених и диодния блок и сега сме около 13.6 на фарове,което пак не е добре.Все пак релето е за 14.5 волта.Другото е че като дам на контакт волтметъра се качва след около 40 секунди до реалния волтаж.Поне след всичките сваляния си смених семеринга към вакумпомпата че беше омаслил.Та мисълта ми е някой да се е сблъсквал с такъв проблем?Вече си мисля дали драмата не е другаде?Почистил съм всички връзки акумолатор-алтернатор.Джипа е Патрол 260-ка с рд 28 мотор.Поздрави!

Мисля си пак се изциганих щото взех ефтиното явно нещо е нефелно.Аре по убаво та зорлем 0.5 волта нагоре,ама при натоварване отиваме на 12.7-12.8,което пак си е зле отсекъде.Отново сваляне мерат,гледат,умуват сичко здраво ама за пробата да му сменим намотката.Съгласявам се и о чудо още 0.3-4 волта нагоре

Коментар