Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел. схема терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ел. схема терано 2

А дали знаеш от разклонението на буксата на мигачи/габарити/фар за мъгла към самата фасонка за габарита черната или мръсно бялата жичка е + ?
    Nissan Terrano 2.7 TDi
    ----------------------------
    Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Бибов Преглед на мнение
      А дали знаеш от разклонението на буксата на мигачи/габарити/фар за мъгла към самата фасонка за габарита черната или мръсно бялата жичка е + ?
      Е чак до там не помня, ама в ръководството го има.

ПП: Проблем с масата след биксата на самия стоп наистина може да има, ама това ако ти върти номер само единия габарит. Ако и двата, проблема е по-скоро в голямата букса, за която е закачено всичко отзад.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Черният кабел е маса. Ако все пак се окаже от фасунката мога да ти изпратя моята тя е здрава.(при мен проблема беше в мигача). Аз направо смених целия стоп сложих от Терано с дясна дирекция и сега имам две фарчета за задна, а фарче за мъгла сложих допълнително под бронята.
        [I][SIZE=3][FONT=Microsoft Sans Serif][COLOR=black][B]Nissan Terrano II (R20) 2.7TDI "99 [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
        [B][I][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3]Kawasaki ER-500 "00[/SIZE][/FONT][/I][/B]

Коментар

В самата фасунка има ток. Проблема е, че не светят и двата габарита на моменти. А както си е включен в буксата и в фасунката крушката допирам един кабел от корпуса на крушката до шасито на колата и свети. Явно е масата проблем. Или проблем и в двете фасунки на габаритите.
          Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Първоначално публикуван от ROSS 73 Преглед на мнение
            Откачи стопа от буксата и така мери с мултицета,само масата. Кабела на след буксата се разделя на три и подава маса към всяка фасунка. ако другите светят значи проблема ти е точно във фасунката на габарита.Ето малко снимки при мен как беше[ATTACH=CONFIG]514260[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]514263[/ATTACH]Черният и зеленият са оригиналните + и - към фасунката. а синият го сложих точно поради тази причина че ми се губеше масата на самата фасунка и карах известно време така докато намеря друга фасунка. А ето тук[ATTACH=CONFIG]514266[/ATTACH]в този сноп където са ми пръстите кабела за масата се разделя на три(и останалите плюсове ). Така че според мен измери самата фасунка. Извинявам се за качеството на снимките.
            И аз направих като тебе временно сложих допълнителен кабел докато намеря фасунки за 2-та габарита
            Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Аз пак ти казвам че трите светлини са на обща маса. Ако има проблем с масата преди буксата, няма да светят и трите.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Възможно ли е и на 2те фасунки за габаритите (ляв и десен) от разклонението на кабелчетата да са прекъснати масите или вътре в самите фасунки да търся проблема?
                Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Невъзможно не е, но е малко вероятно. Скоро сменях задин светлини, щото ми ги гепиха, но не съм се заглеждал в подробности как е направено върху самия "стоп". Буксата е с 4 жици. Толкоз мога да ти кажа. А 4 жици на 3 светлини значат или обща маса, или общо захранване.

Коментар

В самата фасунка има ток. Проблема е, че не светят и двата габарита на моменти. А както си е включен в буксата и в фасунката крушката допирам един кабел от корпуса на крушката до шасито на колата и свети. Явно е масата проблем. Или проблем и в двете фасунки на габаритите.
                    И при мен във фасунката имаше ток,но крушката не светеше. Като измерих напрежението показваше 0т 8в. до 10в. а на другите фасунки си беше 12в. Най лесен вариант ,пусни маса от фасунка до фасунка(тя и без това си е обща) ище разбереш.
                    [I][SIZE=3][FONT=Microsoft Sans Serif][COLOR=black][B]Nissan Terrano II (R20) 2.7TDI "99 [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
                    [B][I][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3]Kawasaki ER-500 "00[/SIZE][/FONT][/I][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от ROSS 73 Преглед на мнение
                      И при мен във фасунката имаше ток,но крушката не светеше. Като измерих напрежението показваше 0т 8в. до 10в. а на другите фасунки си беше 12в. Най лесен вариант ,пусни маса от фасунка до фасунка(тя и без това си е обща) ище разбереш.
                      Идея е за кабелче от габарит до габарит, но като меря си има 12 волта в фасунките и не светят крушките. Но ще го пробвам и тоя вариант
                      Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X