Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мостове от Патрол 260

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мостове ат Патрол 260

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
    Сега като разглобих напълно предния мост възникна още един проблем-сферите ми се виждат някак надрани има ли някак да ги направя отново гладки.
    Меха в момента си правя предния мост на моята баба , и сферите след зашкурване и почистване с телена четка на дрелка и коресилин ги замазвам с тънък филм течен метал , след което като изсъхне добре се зашкурва с ситна шкурка при което от течния метал остават само в язвите после боядисваш и сглабяш. Упражнението е лесно и е тествано и работи първият патрол на които го направихме вече 3 години сферите му изглеждат лъскави и няма грижи . И ако стане да знаеш всичко пия :Д
    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

От: Мостове ат Патрол 260

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
      Меха в момента си правя предния мост на моята баба , и сферите след зашкурване и почистване с телена четка на дрелка и коресилин ги замазвам с тънък филм течен метал , след което като изсъхне добре се зашкурва с ситна шкурка при което от течния метал остават само в язвите после боядисваш и сглабяш. Упражнението е лесно и е тествано и работи първият патрол на които го направихме вече 3 години сферите му изглеждат лъскави и няма грижи . И ако стане да знаеш всичко пия :Д
      Благодарско утре се фащам да видим ко излезе.
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

От: Мостове от Патрол 260

Е нямаш кое знае какви алтернативи така , че пробвай ако почистиш добре и си максимално старателен ще стане относно пружините шайби на ЛСД-то промени си ъгъла на рампите и замести шайбите с обикновени по този начин ще си имаш ЛСД и няма да ти се налага да даваш луди пари за тези шимове ! Ако ми покажеш шпер касетата ще ти обясня какво точно имам предвид , като другият плюс на тази модификация е че после ще работи само при подаване на пълна газ , което пък ще ти е от полза при странични наклони
        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Показвам нагледно как се прави(не претендирам за цвета,че е правилен).Павката ми го показа.

Коментар

Е мойте чак така не станаха ама като ги почистих хубаво видях че не са чак толкоз надрани .Семерингата и нея почистих смених лагерите и всичко си дойде на мястото.

Коментар

Такааа днес събрах задния диф.Както бях писал стругаря ми направи две шайби които компенсират другите и дифа стана обикновен.Не можах да изкарам лагерите на полуските.Не смея и да ги налагам с чук.Гледам че още са оригинални .Но като ли че тръпнат като завъртя полуоската.И затова исках да ги извадя и да ги видя на какво дередже са -ако трябва ще ги сменя.Та как да ги избия тез лагери.Пробах като пъхнах две железа под капачката и от горе със бронз чукнах няколко пъти но удря на твърдо.Другия вариант е утре да отида на преса.Мойта е малка и не се събира цялата дължина на полоската.

Коментар

Днес се пробах да кача снимки от новия ми тел.Забравих и спирачните апарати ги ревизирах със нови гумички и прахоуловители.
                Прикачени файлове

Коментар

Мостовете вече са готови за монтаж.Хъбовете са автоматични които никак не ми харесват.Някой да предлага втора употреба ръчни хъбове.Чакам удобен момент за монтаж.

Коментар

С какво сте ги направили толкова гладките сферите.Ние ги песъкоструихме и ги поцинковахме след това.Много добре изглеждат
                    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Гоше, това са Английски сфери, не от "желязо"
                      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X