Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Специалист по електрониката на ТЕРАНО2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Специалист по електрониката на ТЕРАНО2

На мойто компа също е в крака.За сега нищо не откривам,обаче ми казаха че тези номера които е правела алармата можело да бъде от слаби батерии на дистанционото.

Коментар

А, на алармата, ако не е фабрична, обърни особено внимание. На музиката - също. Там съм виждал умопомрачителни неща, без да си изкарвам с това хляба.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от vazul Преглед на мнение
        [ATTACH=CONFIG]504172[/ATTACH]Ето и снимки.От тука излезе дима.
        Ако димът е излезнал от тук, то там имаш само един вентилатор по цялото трасе и една клапа за вътрешен и външен въздух.
        Разгледайте внимателно сноповете - освободете ги от скоби, опашки и т.н.
        Може някъде да са правени добре прикрити интервенции. Подушете кабелите - няма начин след като е пушило да не мирише на стопено/
        Разгледайте и в двигателния отсек нещо да не е пипано.
        Успех.
        Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
        Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
        Opel Campo 3,1 TD '99
        Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

За да влиза пушека през въздуховодите има голяма вероятност проблема да е в двигателния отсек,защото при изправни уплътнения на системата за обдухване,там не може да проникне пушек от таблото.Разбира се,може и колегата да се заблуждава и пушека да не е излизал точно от въздуховодите,но...
          Като се замисля обаче къде се намират отворите за постъпването на въздуха в купето,ако има проблем в двигателния отсек,би трябвало джипа да е бил на място и вентилатора да е бил на макс за да вкара пушек отпред в купето....При мен при окъсяване на крушката на най-долния отвор на централната конзола на таблото,се появи пушек от към въздуховодите,ама всъщност димът е минал за пластмасите на централната конзола и някъде над касетофона е избил вече вътре в купето.Да не би колега да се заблуждаваш с това откъде точно е излезнал димът...????
          Поздрави!
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Прониква си като стой та гледай. Уплътненията са рехави, дунапренови, и с времето се спъхват, че дори и разпадат. Освен друго, не е нужно да е проникнало в тръбите. Достатъчно е да е минало покрай обдухвателите. От двигателния отсек категорично не може да влезе дим през парното.

Все пак, при положение че компютъра е в краката на пътника, по-вероятно е да е сдал касетофона или нещо покрай него.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Прониква си като стой та гледай. Уплътненията са рехави, дунапренови, и с времето се спъхват, че дори и разпадат. Освен друго, не е нужно да е проникнало в тръбите. Достатъчно е да е минало покрай обдухвателите. От двигателния отсек категорично не може да влезе дим през парното.

Все пак, при положение че компютъра е в краката на пътника, по-вероятно е да е сдал касетофона или нещо покрай него.
              На мен дори от една крушка миниятюрна при това такъв дим изпуши,че помислих че гори джипа...
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Колеги нищо не открих по кабелите смятам да направа сложа новият акумолатор както са свалени корите като окача само приборното табло.Имам съмнения за изгорял касетофон .

Коментар

За тази операция трябва да сте поне двама - един да гледа дали пуши и един да зачака и при нужда бързо да разкача акумулатора.
                  Хубаво е да имате и някакви гасителни средства - пожарогасител, кофа вода и т.н.
                  Но най-лесно ще бъде да отворите касетофона и да видите дали не е нагоряло нещо.

Успех.
                  Opel Campo 3,1 TD '99

Коментар

На пътя на въздуха от парното може да има голям резистор за регулиране скоростите на моторчето-виж дали то не е пропушило и дали ти работят всички степени.
                    0+

Коментар

В касетофона открих гръмнал кондезатор.Можели някой да ми обясни за еветуални капани от NATS системата преди да опитам какво ще стане с новия акумолатор.

Коментар

Можели някой да ми обясни за еветуални капани от NATS системата преди да опитам какво ще стане с новия акумолатор.
                        Няма типични такива. Просто го сложи и ако всичко работоспособно, трябва всичко да тръгне.

Коментар

В касетофона открих гръмнал кондезатор.Можели някой да ми обясни за еветуални капани от NATS системата преди да опитам какво ще стане с новия акумолатор.
                          Незнам каква може да е причината за гръмналия кондензатор, но едно време аз ги гърмях с по-високо напрежение и имитирахме пиратки(тогава нямаше) и ми прави впечатление, че се вдига голям шум и дим.

Коментар

Явно наистина дима е от кондезатора ,след като сложих новия акумолатор дим нямаше и колата запали без проблем.Благодаря за съветите .

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                              Незнам каква може да е причината за гръмналия кондензатор, но едно време аз ги гърмях с по-високо напрежение и имитирахме пиратки(тогава нямаше) и ми прави впечатление, че се вдига голям шум и дим.
                              Когато един електролитен кондензатор остарее достатъчно (разсъхне) се получава пробив и съответно гърми.
                              Opel Campo 3,1 TD '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X