Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Специалист по електрониката на ТЕРАНО2
Свий
X
-
От: Специалист по електрониката на ТЕРАНО2
Еми търси по сноповете изпечена жица. От там та до компютъра, който е ниско долу.
Тераното ти е от тия след 2000г., дето предните мигачи са в калниците до фаровете, нали?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеОтпред, под чистачките. Няма как да влезе пушек от там.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеДа де. Стига да не са гръмнали чистачките. Или нещо наоколоДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеИ мотора на чистачките не е там. И жици няма. Нищо няма там освен кухост. От там не е влязло със сигурност.
Пуркоа?
Коментар
-
Ми Пенчо,въздушен го взима от атмосферата-парскьо!Луда вода да си видел.А иначе колегата да няма нищо повече от проблеми по изолиране(и понаждане)на кабели от снопа.Успех!Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
на тези след 2000г.компа е зад(под) ламарината която е в краката на пътника към двигатела поне при мен е там
добре е ако няма видими следи от пушеци да разтвориш изолацията на сноповете от кабели за да си 100%сигурен че не си изтървал.А ЦЕНТРАЛНИЯ СНОП С КАБЕЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГО ПРОВЕРИ и то точно където минава през ламарината
Коментар
-
Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнениемойто е точно 2000г. а и до колкото прочетох по-горе и на колегата е същото като мойтоДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар