Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лампа на маслото-въпрос?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лампа на маслото-въпрос?

Първоначално публикуван от kiril georgiev Преглед на мнение
    А ако ви кажа,че в този сервиз зглобяват скоростна кутия без 1-2 лагера и се чудят защо не работи добре...............
    По-добре да ни кажеш защо, ако си го знаел това, си ги послушал за маслото?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      По-добре да ни кажеш защо, ако си го знаел това, си ги послушал за маслото?
      Е това с лагерите стана след 10 дни.до тогава идея си нямах що за майстори и що за сервиз е това

Коментар

Че защо ти е сервиз за да разбереш какво масло да налееш?! Тази спецификация я има навсякъде в нета, че със сигурност и по колата някъде си пише
        Един познат си беше нялял диференциално масло в двигателя на корсата щото един сервизен "капацитет" му обяснил че ще е по-добро мазането и щели да се "запечатат" сегментите..
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

колата на която съм карал различните масла е с изведен индикатор (часовник) за налягането на маслото и един друг един за температурата на маслото. фабричните дават чести аномалии. най-добре беше с 20 в 60 на прехваления мотул. кастрол също имат подобен индекс, но единствено мотул е на двойно естерна основа. в температурния диапазон 70-115^(на водата) държи постоянно 3,5-4 бара налягане в зависимост от оборотите. мотора работи като пластмасов.
          в софия ноки златков-проспийд, в пловдив сашо ковачев. във варна е данчо до вятърната мелница на околовръстен път.
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            Че защо ти е сервиз за да разбереш какво масло да налееш?! Тази спецификация я има навсякъде в нета, че със сигурност и по колата някъде си пише
            Един познат си беше нялял диференциално масло в двигателя на корсата щото един сервизен "капацитет" му обяснил че ще е по-добро мазането и щели да се "запечатат" сегментите..
            Защото точно бях купил джипа и си нямах и идея какво се слага,какво сменя и изобщо какво е належащо да се подменя.А понеже ще ме попитате до сега как сам се оправял с колите си(без да звучи като хвалене)-просто сам имал все нови автомобили,гаранционни.И както всеки знае там не ти дават да стоиш в халето дори.Та за това си нямам идея за какво става въпрос

Коментар

До варненци: Къде е този Данчо до вятърна мелница, че искам да си сменя маслото на Патрола, а не знам къде..... И там само масло ли има или и го сменят... Знам че е малко стара темата, но за мен в момента е актуална.......

Коментар

идваш от военна б-ца, караш по околовръстното, точно на отбивката за кв. ст.пеев която е на ляво ти си на дясно пред магазина на данчо. продават и гуми.
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

мн мерси, пусни едно л.с. къде да ти оставя диска със снимките......

Коментар

Здравейте,колеги.Имам малък проблем с мойта Фронтера и се нуждая от вашия съвет.Лампата на маслото ми гасне след 1500-1700 оборота,а иначе качва масло до разпределителния вал на по ниски обороти.Къде е проблема според вас?

Коментар

Колеги - помагайте!
                      Преди 3 дни изкарах Теран 2 /2,4 бензин/ от сервиза. След тежък десен крак на родителското тяло в стил "Ела да ми видиш сливите у полето", биалния лагер на 4ти цилиндър - един върху друг.
                      Надлежно отремонтирано всичко:
                      Шлайф на колянов вал - 1ви ремонт
                      нови основни и биални лагери. Всичко друго беше екстра! Без грам ръбове по цилиндри, сегменти - 0,К.
                      Проблема е че сега сутрин при първо палене тропа бая дълго време, и лампата гасне късно, абе направо незнам....... Маслото е Щатско - ЛУКАС + добавка. Вносителя ми е приятел - вярвам му! Дали не е проблема от масления филтър /както пишеше колегата в началото на темата/, че него го купуваха хората от сервиза и незнам какъв са сложили! Ако някой знае точно какъв филтър /маслен/ трябва да се сложи на дв. КА 24 Е моля да сподели!
                      Благодаря на всички предварително!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X