Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От волана ми изпадна нещо ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От волана ми изпадна нещо ??

Не съм отварял двигател (имам в предвид за основен ремонт) например. Скорости, раздатка - също. Не съм сменял съединител. Има и още сигурно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Пожелавам ти НИКОГА да не ти се налага да ги отваряш !

Коментар

За да не оставя темата неприключена и за да е от полза на лебедите като мен прилагам снимки от отварянето на волана - отделянето на еърбека:
        Следвайки инструкцията на Спарки /Да си жив и здрав братле! Благодарности от всички, дето са като мен./ Та значи първо откачих акумулатора, след което пристъпих към отвиването на двата болта - по един от ляво и дясно на волана под сервизните капачета
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120913_165140.jpg
Прегледи:1
Размер:88.4 КБ
ID:5407622

Въздушната възглавница заедно с капака на волана се отдели и се видя основата на демпфера /а бе на желязото/

Име:IMG_20120913_165551.jpg
Размер:100.4 КБ
ID:5407623

в горната част на волана. А ето как е било /всъшност сега виждам че съм го хванал на обратно/. Но така или иначе вече го няма.

Име:IMG_20120913_165722.jpg
Размер:87.8 КБ
ID:5407624

Голяма измишльотина - няма що. Само дето си изкарах акъла като взе да се премята вътре във волана. Така да се каже - малкият дявол.
        Ами това беше...
        Terrano II R20 TD27Ti

Коментар

Ако имаше нови за по 2 лева, би опитал да го сменя. Ама даже го няма в номенклатурата като резервна част. Явно се продава само с нов волан.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X