Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предавателни отношения Терано 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предавателни отношения Терано 1

Трябва обаче да се реже и да се премести дифа отдясно. Иначе за задния мисля, че няма как да се направят полуоски
    Samurai Gemax

Коментар

Поне ще се използват готовите полуоски
      Samurai Gemax

Коментар

А може и някой ден да се направи и управляем отзад
        Samurai Gemax

Коментар

Полуоските не са проблем да се направят.Вариянтите са няколко,от преработка на оригиналните до изработка на нови.Завиващ заден мост също.
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
            Нещо не можем да се справим с изходната позиция за поставяне - в какво положение да са носачите при мнатажа на торсионите. Освен това имам чисто нови капачки от Вромос и не ми се слагат на стари торсиони. Трябва отнякъде да намеря и нови торсиони
            Я ни светни малко какви са тези капачки.
            GSM 0877 08 99 19
            Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
              предполагам за натягането на торсионите има предвид

Коментар

Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнение
                предполагам за натягането на торсионите има предвид
                Отпред за към носачите. Това е връзката между торсионите и носачите.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                  Капачките са в двата края на торсиона - една отпред и една отзад с лоста за натягане. Те имат вътрешни шлици които зацепват на шлиците на торсиона. Предните капачки се хващат за долния преден носач, а задните за напречна греда.
                  И като види зор Тераното - например при скок със скорост и торсионите превъртат в капачките - шлиците изтърват и предницата пада чак до тампон. Това по принцип е слабото място на Тераното. Мисля, че всичко друго е ОК. Много здрава и приятна машина. Само трябва да се реши проблема с тези торсиони. Но дв моста Дана май струват колкото двата торсиона, само дето ми се струва, че са по слаби от нисанските, но като пробвам ще споделя веднага
                  Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                    И като види зор Тераното - например при скок със скорост и торсионите превъртат в капачките - шлиците изтърват и предницата пада чак до тампон. Това по принцип е слабото място на Тераното.
                    Слабо е.... като махнеш торсионите и видиш на какво им приличат 20 годишните шлици от корозия, ще видиш че и ти да си там, и ти ше се сгънеш.
                    Моето го взех на 8 години. Като стана на 9 смених торсионите - дори мойте бяха поръждясали при все че е от Италия, а какво да кажем за някое на двойна възраст от Германия или Австрия например. Ако дълго време е карано със скапани задни тампони на долните носачи, там има и кълчене на всичкото отгоре, което също дава свойта дан.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X