Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми на Patrol GR Y60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какви гуми на Patrol GR Y60

Зависи от витарата

Да ти покажа ли клипа как витара дърпа патрол?
    Ама няма, че патролджията заплашва да ме гърмиP
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Зависи от витарата

Да ти покажа ли клипа как витара дърпа патрол?
      Ама няма, че патролджията заплашва да ме гърмиP
      Абеее, зависи си от окопаването. На последното в Ляолин едно роки не можа да ме помести
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И аз съм на мнение, че едни кобри откровено копат в калта доста повече от гудричките и кумхото, но не посмях да го напиша, че ще ме подхванат. Единственият им недостатък е, че са тежички. А оригинални, не знам дали се внасят и какви размери и цени ще обадят.
        Аз днес се окопах в реката в една тиня. Помислих си че това е края, но след като потъна десетина сантиметра, стъпи на здраво и си излезна.
        Добре, че тинята не е била дълбока. Иначе в този момент Ферозата тежеше почти колкото Патрол
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Вкарварватеми муха в главата за 35ци силверстоун.С новото окачване +6 и боди лифт се се съберат ли,без да се реже и дали ще закачат.И ще ги въртили мотора ако не си оставам на 33 и това е
          Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
          0885/511287 ; +393200282393

Коментар

35ца силвърстоун не е висока 35 инча
            Дори да е, ще влезат и ще ги върти и нищо няма да строшиш.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от spaskok Преглед на мнение
              Вкарварватеми муха в главата за 35ци силверстоун.С новото окачване +6 и боди лифт се се съберат ли,без да се реже и дали ще закачат.И ще ги въртили мотора ако не си оставам на 33 и това е
              Само да знаеш, че това е гума за извращения с участието на джип.
              Ако не се предвиждат такива, а ще каращ повечеко по асфалт-не си заслужава да даваш пари за гуми които ще ползваш съвсем малко по предназначение.
              Ама ако те влече диващината-това са гумите, без да се замисляш.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

И аз подкрепям за Силвърстоуна, но бих се спрял на 33-ки. 35-ци ще влезнат и едва ли ще счупиш нещо, но никой не може да ме убеди, че мотора няма да ги почувства.
                На Търтьо змея е с 31-ци и пак си е зловещ змей.
                И за лебедката подкрепям.

Коментар

.....та какво за 35 ците силвърстоуни той Колето знае историйки ,За Патрол дето минава навсякъде с тях, и от както е с такива обуща лебедката се ползва само за украса и вадене на закъсали събратя!
                  driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

...Не, нищо не казвам за твоя. Единствената подробност е, че на Y60- ката не и стърчат ресорите под моста като котви и едва ли има нужда чак от 35-ци, за да постигне същата проходимост, като твоя.
                    Ако ресорите са отгоре е друг въпрос.
                    Освен това, RD28T е гъвкав двигател, но няма камионския въртящ момент на твоя струг.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      ...Не, нищо не казвам за твоя. Единствената подробност е, че на Y60- ката не и стърчат ресорите под моста като котви и едва ли има нужда чак от 35-ци, за да постигне същата проходимост, като твоя.
                      Ако ресорите са отгоре е друг въпрос.
                      Освен това, RD28T е гъвкав двигател, но няма камионския въртящ момент на твоя струг.

Те котвите се компенсират с малко акъл в главата!а това с ресьорите отгоре си е най голямата глупост която може да се направи за модела!
                      А колегата с избора на гуми пак ще е на принципа ,проба- грешка
                      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Аз карам с Кумхо вече почти половин година и съм си доста доволен. Държат се много добре в кал, изхвърлят калта, на асфалт не са много шумни. Със сигурност са по-добри от Гоодрич-а !
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Сега вече съм ШАХ а това с проба грешка е скъп метод затова отворих темата да дискутираме че иначе е солено
                          Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
                          0885/511287 ; +393200282393

Коментар

Първоначално публикуван от spaskok Преглед на мнение
                            ... Чудя се между няколко вида и марки гуми джипа го карам и по асфалт и в гората и в кал и на сняг,спрел съм се наBf goodrich Mud terrain t/a km2
                            или Kumho KL71 Road Venture M/T цената не е фактор.Та въпроса е коя да избера и 33х10.50 или 33х12.50 ще са по добре.Казват че х 12.50 изглежда по добре джипката а х 10.50 повече гребе в калта и на снега.
                            Вашето мнение какво е
                            10.5 e по-добре според мен. За Кумхо-то съм срещал доста противоречиви мнения. BFG-то си е доста разпространена кална гума, макар че на яка кал не я бива особено, както и повечето кални гуми с по-универсална шарка. Ако джипката ще се експлоатира и на асфалта, и в гората, все пак BFG-тата ще са по-добрия избор.

Силно агресивните шарки (като тази на споменатия Силвърстоун) са за предпочитане, ако основната експлоатация ще е в гората. Разните там регенератни имитации на шарката от типа на Малатеста Кайман и подобни, също вършат работа за кал, но са безумно тежки (29 кг без джанта), а на асфалт са откровено опасни. Това, че някой си ги бил карал и нищо не било станало, изобщо не е показател. След 40 км/ч на асфалта в Патрул с "Кайман" шумът е като в излитащ самолет. Каква е стабилността и какво ще стане, ако при по-високи скорости на твърда настилка се наложи аварийно спиране или маневри - да не говорим.
                            Последно редактирано от Чавдар (V93); 02-07-12, 15:49.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Разните там регенератни имитации на шарката от типа на Малатеста Кайман и подобни, също вършат работа за кал, но са безумно тежки (29 кг без джанта), а на асфалт са откровено опасни.
                              Летс агри ту дисагри.

Да не говорим че съм го давал на жена да го кара така дето не е върха на шофера и на, нищо

Всъщност, Спаско, я земи ела до наше село - има няма един час е, и ще ти дам да тестваш каймани

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Летс агри ту дисагри. ...
                                И накрая ще дойдем то там, че от тракторките по-убаво нЕма ...

Знаеш ли колко хора предприемат диви изпреварвания без видимост преди завои - и нищо. Ама от време на време току вземе та стане нещо и си *** мамата ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X