Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми на Patrol GR Y60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какви гуми на Patrol GR Y60

Нема, факт, ама за трактори.
    Тва ако си кретен, ако ще и с гуми от Ф1 да си пак ще се пребиеш.
    Та трее и малко акъл се пак.

И не, никой не твърди, че кайманите са идеалните гуми за асфалт и остри завои. Ама пак стана, че некой чул некой недоразбрал ... Като за ултра тежкия патрул, е да ама кантара показва 1850 кг. Едно Роки е повече. И те така
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Летс агри ту дисагри.

Да не говорим че съм го давал на жена да го кара така дето не е върха на шофера и на, нищо

Всъщност, Спаско, я земи ела до наше село - има няма един час е, и ще ти дам да тестваш каймани
      Мерси за поканата ще се възползвам имаш доста идеи,от който може да има какво да се научи обаче от коментарите ти тук във форума не схващам много повечето са ти в стил "шегичка" което не е лошо де обаче ще е по нататък сега машината е в бокса слагам интеркулер,ремонтирам предните сфери,климатик,кожени седалки от ягуар купе и тези дни идва и новото окачване на трайл мастер +6см остава да се реши за гумите.Все пак никой не сподели конкретно 35ци х 12.50 на GR ще закачат ли и колко боди лифт ще трябва
      Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
      0885/511287 ; +393200282393

Коментар

Първоначално публикуван от spaskok Преглед на мнение
        Мерси за поканата ще се възползвам имаш доста идеи,от който може да има какво да се научи обаче от коментарите ти тук във форума не схващам много повечето са ти в стил "шегичка" което не е лошо де обаче ще е по нататък сега машината е в бокса слагам интеркулер,ремонтирам предните сфери,климатик,кожени седалки от ягуар купе и тези дни идва и новото окачване на трайл мастер +6см остава да се реши за гумите.Все пак никой не сподели конкретно 35ци х 12.50 на GR ще закачат ли и колко боди лифт ще трябва
        Eй тъй на шега моеше да купиш направо търтювския патрул, вместо да се занимаваш с окачвания и т.н.

П.П. И като го понаправиш да го наснимаш убаво ей, та и ние да му се порадваме

Коментар

Гумаджий в Троян ми казаха, че регенерата е добър само докато е нов. После като се загладят ръбчетата и става леш. Според мен най-добре е да си вземеш истински гуми, но както си решиш - избора е твой !
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
            Гумаджий в Троян ми казаха, че регенерата е добър само докато е нов. После като се загладят ръбчетата и става леш. Според мен най-добре е да си вземеш истински гуми, но както си решиш - избора е твой !
            Сириозну ли? А тва нерегенерираните гуми с времето стават все по-добри а?

А този Гумаджий е римски сенатор, член на комисията по транспорта, нали?
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Пък на мен едно пиленце ми каза, че и истинските гуми са най-хубави, докато са нови. Като им се загладят ръбчетата, вече не е същото ...

Лично възраженията ми срещу регенератите са следните:

- обикновено са по-тежки от истинските гуми;
              - възможно е да има различия в размер и тегло между гуми с еднакъв "официален" размер поради използването на различни основи;
              - обикновено се бордират/разбордират и балансират трудно. С моите "каймани" на времето си поиграха доста, като на гума отидоха по 200-300 гр. тежести;
              - обикновено се препоръчва регенератите да се карат с по-високо налягане, което в редица офроуд ситуации води до влошена проходимост поради невъзможност (нежелателност) да се свали налягането до стойности, по-подходящи за терена (примерно, дълбок сняг);
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Лично възраженията ми срещу регенератите са следните:

- обикновено са по-тежки от истинските гуми;
                - възможно е да има различия в размер и тегло между гуми с еднакъв "официален" размер поради използването на различни основи;
                - обикновено се бордират/разбордират и балансират трудно. С моите "каймани" на времето си поиграха доста, като на гума отидоха по 200-300 гр. тежести;
                - обикновено се препоръчва регенератите да се карат с по-високо налягане, което в редица офроуд ситуации води до влошена проходимост поради невъзможност (нежелателност) да се свали налягането до стойности, по-подходящи за терена (примерно, дълбок сняг);
                Само за налягането не съм съгласен. Държат си на 0,6 - мисля стига.
                Бодриране и т.н. си се прави на машина, та трудно е много относително.

Коментар

Карането с ниско налягане пък често води до разбортиране.
                  Друго за ниското-на Лазарово тази година вранглера на Гошо(гемакс) на успоредните траншеи видя зор заради ниското налягане. Конкретно на оредна лява гума. Беше в траншеята, по диагонал, и като трябва да се покатери-не се катери, ами се смачква и се забива в стената на трапа. Ако беше по-напомпена-щеше да се покатери без да се замисли. Така, че ниското налягане не е универсално.

Казах го вече, ама пак да повторя-за изискванията на колегата с питането най добре е някакви нови гуми с грайфер МТ плюс лебедка. Гумите долу-горе стават и за асфалт, и за по-лек терен в гората. Ако се набута така, че не може да излезе-лебедката.

Мисленето при каране, особено извън пътя е задължително.

Макар, че когато спреш да мислиш се получават по-добри резултати
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Пак със сигурност остават по-добри от Регенерата
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Пак със сигурност остават по-добри от Регенерата
                      Ми не.
                      На регенерата протектора и на една нова гума протектора се си е чистак бърсак нов каучук.

Коментар

Да, ама регенератите са си по-тежки. Сериозен минус.
                        Ама са доста по-евтини. Сериозен плюс

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Да, ама регенератите са си по-тежки. Сериозен минус.
                          Ама са доста по-евтини. Сериозен плюс
                          Е да но като минус са и това че заради тежестта се троши повече джипа!И кинтите за части и ремонт компенсират тези за по еффффтините обуща!
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Не съм съгласен. Що да се троши повече? заради това, че гумата била 30 кила вместо 25? Ясно е, че се развърта по-трудно, но от това не се чупи нищо.ю

От друго се чупи

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Не съм съгласен. Що да се троши повече? заради това, че гумата била 30 кила вместо 25? Ясно е, че се развърта по-трудно, но от това не се чупи нищо.ю

От друго се чупи

опа ....а що карета натроши бре! то на теб и другото ти помага ...ама онова дето го немаш
                              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Каретата да не са от тежки гуми?
                                От тежък крак са...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X